Bilder från mäklar-vardagen

Jag skäms nästan lite. Jag får ta och be er om ursäkt. Varför? Jo, jag har blivit så fruktansvärt dålig på att fota. Jag blamear kombinationen av fullt upp på jobbet och det här totala mörkret som är plus att jag numera (såklart) försöker att inte göra så mycket utöver restriktionernas gränser. Fasen vad jag saknar tiden i somras när jag tog AWs, promenerade runt i stan, fikade, åt ute och hittade på saker var och varannan dag. Då var det också lite lättare att langa content hit, haha! Men jag har faktiskt tagit ett par bilder den här veckan, så jag tänkte ge er en liten update från mitt helt vanliga vardagsliv.

Min tanke har varit att hålla dagarna lite kortare den här veckan. Speciellt med tanke på att jag har varit så orimligt trött (i måndags var jag hos läkarn för att utreda det och inväntar nu provsvaren från blodproven i tisdags). Så varje morgon har jag gått till jobbet med inställningen att kriga så länge jag orkar och sen kanske gå hem vid fyra tiden.

Riktigt så har det inte blivit, hehe. Igår var min tidigaste dag och då gick jag hem vid 18-tiden. Men man ska väl inte direkt klaga när det inneburit 3 nya uppdragsavtal och en fantastisk försäljning?

I torsdags firade vi 26 miljoner på kontoret. Så på torsdagsfikan bjöds vi på denna helt otroliga tårta. Alltså WOW säger jag bara! Om jag förstår det rätt var det Tösses Jublieumstårta. Magisk!
På vägen hem fick jag än mer feeling. Jag gick först förbi ICA och sen ett par av mina säljare. Dom har just nu fått pausa allt då en närstående de haft mycket kontakt med bekräftats med corona och således isolerat sig själva i lägenheten. När jag kom på det vände jag på klcken, sprang in på ICA, upp till deras dörr, därifrån och skickade sen ett sms om att dom försiktigt skulle öppna dörren.

Kan vi bara ta en liten stund för hur glad man kan bli av att göra någon annan glad??

Igår morse löste jag mina icke-gå-till-gymmet-problem med att plocka med mig yoga-mattan, ipaden och träningsskorna, och springa upp på vinden (där jag hoppas att golvet är betydligt mer isolerat än det mellan min lägga och grannen unders tak) och brände av ett göttigt BodyCombat-pass. Hemmaträning here I come again.

Efter det hade jag en toppendag på jobbet. Speciellt med tanke på att jag i alla fall fick se solen skina lite, åka porsche cayenne genom stan och checka av allt jag skulle göra så jag nöjt kunde gå därifrån och hem till min älskade syster för taco-kväll. Och idag? Idag är det lördag vilket jag inte något annat än älskar med hela hjärtat. Och vet ni vad? Nu ska här julpyntas i hela lilla läggan. Yay!

Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh vad mysigt med julpynt 😊 Hoppas du har en bra helg fina fina du, KRAM! <3

nouw.com/hilma

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin