Bilder från Eventet

Let’s talk about Lördagen den 17e Augusti. Jag hade långt ifrån världens bästa dag men något fick mig att ta mig samman och lämna läggan. Detta något var inbjudan till @artibus event. Det är det tredje hon hostar och också det tredje jag gått på, och jag måste då säga det - she outdid herself!

Hennes event är inte för sociala mediers skull eller för att promotea försäljningen av någon ny produkt. Nej, dom är till för att stärka kvinnors självförtroende, självkänsla och kärlek för varandra. Om hon lyckas med detta? Hell yes! Och om hon lyckas langa fika i världsklass? Hell yes!

Fantastiskt fina @emmeliesehlin och @artibus

”Välkomna till vår dag tillsammans, blomma ut. Jag vill börja med att säga att detta är inte bara mitt event, det är alla våra som är här idag. Jag vill att detta blir en plats och ett rum där alla kan tala fritt från sina hjärtan. Jag har inte skrivit ett tal, jag har inte alla svar, jag vill att allas röst ska få bli hörd.
Denna dag vill jag att alla ska komma härifrån med rakare rygg, större leende och tro på sig själva. En god självkänsla är den bästa accessoaren man kan bara. Tillsammans med ett leende. Jag vill att vi alla ska få blomma ut, blomma ut. Det är temat för denna dag. Blomma ut som den fantastiska kvinnan just du är. Alla här vill jag ska känna sig fin och fri.”
@artibus

För er som inte själva har bloggar här på Nouw så kan jag berätta att bara genom att starta en så kliver man in i ett fantastiskt community. Man hittar personer man börjar skriva med dagligen, personer vars vardagar man får följa genom highs and lows på deras bloggar, och får enorm kärlek tillbaka på sin egna. Man lär verkligen känna dessa personer. Och äntligen fick jag träffa ett helt gäng utav dessa otroliga brudar!

Mina stjärna @Emmaengstrom

För att inte tala om @linndossing och @johannastromqvist

Man kan säga vad man vill om sociala medier, men jag säger ett stort jäkla TACK! Utan dom hade jag aldrig lärt känna alla dessa fantastiska personer. Utan dom hade jag inte varit den jag är idag. Utan dom hade livet ärligt varit rätt så mycket sämre.

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Härliga bilder 😊
nouw.com/simonandersson
Josefin,
Det låter verkligen helt magiskt, måste vara så kul att verkligen kunna träffa alla 😊
josefinnnilsson.blogg.se
Chanapha
Chanapha,
Åhhh det låter helt fantastiskt ju! <33
nouw.com/chanapha
Netti Starby,
Åh vilket härligt event du var på och himla så fint det var! <3 Kramis
starbys.se
tessbjork
tessbjork,
Vilket fint event! Och så fina bilder!
nouw.com/tessbjork
linndossing
linndossing,
Åh så fint att få komma tillbaka till eventet igen, lever fortfarande på det! Är så glad att jag fått lära känna dig Matilda, och äntligen fått träffa dig!! Hoppas vi hinner ses en stund i helgen också <3 Kram finaste
nouw.com/linndossing
Elin,
Åh asså så fina <3 Kramisar
elinelmersson.se
evelinarou
evelinarou,
Vilket underbart inlägg! Det var så kul att träffa dig på eventet 😍💕
nouw.com/evelinarou
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bästa, bästa Matilda! Alltså vilken oförglömlig dag detta var och är SÅ glad för att jag äntligen fick träffa dig vännen, och alla andra underbara tjejer! Du är verkligen lika underbar i verkligheten som här på bloggen och vill så himla gärna träffa dig igen ska du veta! Tack för att du är du <3 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina hjärtat, vilka ord! <3 Det var så roligt att äntligen få till en träff med dig vännen, snart måste vi ses igen! <3 Dina bilder är alltid så otroligt vackra, näst intill magiska! <3 Du är en stjärna och som jag håller med dig i varenda ord! <3
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin