Bilder från BooHoo Pre Christmas Party

För ett par veckor sen hände det, min dröm! Jag blev personligen inbjuden till mitt första event. De få jag varit på innan är sånna som jag antingen ”sökt” till själv, fått gått med som någon annans +1 eller varit öppna för alla. Men nu var det JAG som fick inbjudan. Och inte till vad som helst heller, utan Boohoo’s Pre Christmas Party. Hur kul??

Eftersom att jag bara varit på ett par events innan så hade jag ingen som helst aning om vad jag skulle förvänta mig. Så för att slippa hamna i en situation där jag skulle stå själv och se stel ut så frågade jag om jag kunde få ta med mig en +1, vilket jag fick. Så strax innan mötte jag upp @amandalarssons utanför YUC Latasian där det skulle hållas. Efter en del rätt pinsamma svängar igenom helt fel dörrar (hur svårt kan det ens vara att hitta rätt, haha) kom vi in på rätt ställe.

Och alltså WOW!! Det var samma lokal som vi var i med Remington, men settingen nu går typ inte att beskriva. Trädet i mitten var pimpat med julkulor, lampor, skyltar, och diverse annat, en DJ stod och spelade grym musik, ljuset var dämpat och längs med väggarna stod klädställningar med deras nya kollektioner.

Min absoluta favorit. Hur snygg?? Du hittar den HÄR

Fullkomligt älskade den HÄR blommiga toppen // För att inte tala om den HÄR fantastiska party-klänningen

Som jag skrev igår så brukade jag handla mycket från BooHoo när jag var yngre. Men helt ärligt tyckte att kvalitén var lite b, så nu var det ett tag sen. Men alltså WOW vad dom har steppat upp sitt game sen dess. Kläderna dom displayade var så sjuuukt snygga (ni ser några av mina favoriter här ovan), så det kommer helt klart bli en order därifrån snart.

Hur fin är inte Amanda egentligen?? Och hur söta var inte julkulorna dom serverade (starka, hehe) drinkar i?? Kan vara så att jag tog med en hem för att hänga i min gran. Schhh! Don't tell anyone!

Jag hade som sagt ingen aning om vad jag skulle förvänta mig, men med tanke på att Jag var inbjuden trodde jag att det bara skulle vara typ småbloggare jag aldrig ens sett tidigare. Förstå då min förvåning när jag börjar se folk droppa in. Folk som Armin (från PH), Anna Pankova, Tristan och My (från Ex on the beach), Lisa Ankarman och så många fler. Kan någon snälla förklara vad jag gjorde i samma rum som dom?? Haha!

Men jag är sjukt tacksam för att jag fick vara det, för wow vilken kväll det var! Maten, drinkarna, stämningen, personerna jag hälsade på och faktiskt lärde känna (inga reality stjärnor dock, haha) - allt! Nej, magisk kväll! Så tack Boohoo, Awin och SpaltPR!!

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Men vad roligt att du blev bjuden på ett event och vilka balla plagg du hittade! <3 Kramis
starbys.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Men gud vad roligt!😍❤️ ser helt fantastiskt ut alltihop!☺️ Du och Amanda strålade verkligen❤️❤️
nouw.com/sandrakannasto
Pia,
Ser ut att ha varit riktigt festligt och trevligt. Kul att just du blev bjuden!
www.piaw.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Sååå snygga byxor!
nouw.com/johannagrahn
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, vilken fantastisk upplevelse, det är du så välförtjänt av! Så himla coolt att du fick en personlig inbjudan, heja dig! <3 Kram!
nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,
Wow så jäkla häftigt!!!! Hallå du har inte någon liten blogg!! Vi är ju många som kikar in här varje dag!! Du är fantastisk ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad häftigt! Du är verkligen fantastisk <3
nouw.com/fridachristinas
Carolina,
Men åh så trevligt och vilken fantastisk möjlighet att få bli inbjuden till ett event och träffa så härliga personer du tycker om! Låter som om du haft en himla fin kväll 😃 <3
knaset.com
sandifighter,
Det är du så värd. Hoppas du gick fram och pratade med dem. Du verkar ha haft det urmysigt och klart de bjuder in dig goding ❤
sandifighter.se
sweetwords
sweetwords,
Men oh ser ju jättenajs ut
nouw.com/sweetwords

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin