Bidrar jag till köphetsen?

Jag tycker helt ärligt att det har gått lite för långt. Förr var det mellandagsrea. Punkt. Sen kom black Friday. Sen kom cyber Monday. Och nu en hel black week. Vad kommer nästa år? Black year? (Fy vad deppigt det lät, haha).

Kommer jag att gå loss och shoppa järnet? Nej, inte en chans! Kommer jag att klicka hem saker? Jo, det kommer jag. Låt mig förklara. Alla har vi förbrukningsvaror som konstant tar slut, saker som går sönder och behövs bytas ut (nya strumpor var det ja) och sånt vi suktat efter länge men aldrig kommit till skott med att köpa. Jag ser mig själv som rätt så ekonomisk på många plan, och det här är ett. Jag har bland annat klickat hem både nya kosttillskott och ett par flak energidryck - för det är sånt jag vet att jag kommer köpa för eller senare. Skillnaden är att jag nu kan stocka upp ett lager om 24 burkar för typ 350kr istället för att köpa en om dagen på 7eleven/CA/Hemköp för cirka 25 x 24 = 600kr. Lite skillnad!
Så här kommer ett inlägg med det jag klickar hem idag.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Ny vinter jacka! Jag har inte bestämt mig för vilken än, men jag villhöver (hur bra uttryck btw??) verkligen ha en ny. Så varför inte passa på och spara 100-lappar på det idag.

First off, som nämnt, ska jag klicka hem energidryck. Är ni sånna som jag som köper upp mot en om dagen så är det VERKLIGEN en tips att passa på (ni såg ju matten).

HÄR hittar ni ett flak (24 stycken) NOCCO för bara 399 kronor.
HÄR hittar ni ett flak Celsius för 389 kronor.
HÄR hittar ni ett flak Clean för 389 kronor.

och min favorit: HÄR hittar ni 2 flak (alltså 48 stycken) Amino Pro för bara 349 kronor. Kan ju liksom inte bli bättre!

Sen så behöver jag snart fylla på mina vitaminer. Varje dag äter jag D-vitamin (sååå behövligt såhär års), Magnesium (har en brist), Omega3 (har varit sämst på att äta fisk), B-vitamin, Järn och Silicea. Med tanke på att det är sånt jag äter varje dag så går det ju åt.

Bland annat får ni hela 25% på alla ordrar över 300 kronor hos Apotek Hjärtat.

Om vi fortsätter på kosttillskott så tar jag också proteinpulver och BCAA. Proteinet har jag i mina proats (sååå gott!) och BCAAn dricker jag för att optimera proteinsyntesen Även det här är förbrukningsvaror som jag kommer behöva köpa nytt utav när det tar slut.
Idag, och bara idag, får ni till och med 47% rabatt hos myprotein.se om ni använder koden MATILDAMP. Big, big tip!!
Missa heller inte Proteinbolaget! Helt klart en stor favorit hos mig och har GRYMMA dealar idag!

Mitt mål, oklart om jag lyckas dock, är att hitta en taklampa. Jag har nu bott i läggan i snart 4 månader och det är fortfarande tomt på taklampekroken. Ni kan ju själva förstå att det är rätt så väldigt mörkt just nu, haha! (Tacka vetja levande ljus).

Med koden 420460 får ni hela 25% rabatt hos Jotex (förstå hur mycket det sparar en på en taklampa).
Och Ellos har helt otroliga erbjudanden, och med koden 405451 så får ni dessutom 5% extra. Så missa inte!

Tro det eller ej, men jag har inte köpt mycket kläder alls på sistone (att boka in och åka på 3 olika resor gjorde ett lätt hål i plånboken, haha), men jag är verkligen så sugen på att uppdatera typ allt. Hur kan det vara att man tröttnar så hårt på det man har?? Så idag ska jag faktiskt unna mig ett par köp, för hur bra är inte rabatterna?

Du får hela 50% på allt hos Boohoo!! Hur sjukt?
Minst 30% hos NAKD. Det betyder att allt på bilderna ovan är på kanonpriser. Så go nuts!
Och missa inte att det är upp till 40% hos ASOS.

Vad säger ni? Ska ni fynda något idag?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon hjärtat! Det är sjukt att det är då mycket såna dagar haha! Jag handlar enbart saker jsg behöver. Det enda jag har handlat är presenter till min son ocv lite material till videos. Massa kramar ❤ ☺
nouw.com/sofialissmyr
Netti Starby ,
Så himla bra tips! <3 Kramis
starbys.se
Louiseelinore
Louiseelinore,
Riktigt bra tips vännen! Att amio pro är så billiga?! Ska klicka hem genast! 😃 <3
nouw.com/louiseelinore
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Passade på att köpa nya jobbskor på rean för mina har typ 10 hål 😊 något jag sparade 100lappar på som jag ändå skulle köpa!<3
nouw.com/mayamolanderz
happyM
happyM,
Sååå himla bra inlägg!!! Jag har varit sååå sugen på att klicka hem ett flak nocco hihi ❤️ Stor kram underbaring ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Håller med dig om att mycket går till överdrift minsann, men vilka bra tips du kommer med! <3 Tycker verkligen du gör rätt i att unna dig lite nytt, stor kram! <3
nouw.com/lillymihlte
artibus
artibus,
Håller med, det blir ju inte bara en dag längre utan mer än en vecka och miljoner mail i telefonen varje sekund. Tusen tack för dessa tips hjärtat ❤️
nouw.com/artibus
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ja det är rena köphetsen, men jag har enbart köpt julklappar eller något jag redan hade tänkt betala för sedan tidigare. Det är så slöseri med pengar tyvärr.
nouw.com/sarahlinnsliv
linaericsonstahlin
linaericsonstahlin,
Jag hade tanke på att endast köpa julklappar under black week, men igår kunde jag inte hålla mig haha... så blev lite kläder och hudvård till mig själv också 😊
nouw.com/linaericsonstahlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin