Best Night

Vet ni? Ikväll är den bästa kvällen på länge! Lyckan liksom sprutar ur mig! Haha, kan man ens säga så? Men det är just vad jag känner!

När jag vaknade imorse kändes allt grått och dassigt, och inte bara för att det är definitionen av dagens väder, utan för att det är lite vad min vardag har varit. Men ikväll är jag så glad att jag håller på att spricka! Trots att jag varit ute och gått två gånger idag, och båda gångerna har himlen bestämt sig för att öppna sig i skyfall rakt över mig... Jag är verkligen så stolt över mig själv för att jag faktiskt satte mig själv först och tog det stora beslutet, och framför allt över att jag vågade. Det är lite som att en sten som jag inte ens visste att jag gick runt och bar på, har fallit ifrån mina axlar. Jag känner mig så lätt och fri och vill bara skutta fram!

Och för att göra det hela ännu bättre så avslutar jag min kväll precis så som jag älskar: hemkommen från ett BodyJam-pass, nyduschad och uppkrupen i soffan med Han jag tycker bäst om och med en massa god mat framför mig. Och dessutom så går jag till sängs med vetskapen om att jag imorgon är LEDIG (tjohoooo!). Inte heller bara en dag utan enda till och med måndag = L Y C K A.
Jag vill bara skicka alla mina pussar och kramar hem till er och hoppas att ni har en precis lika bra (tyvärr tror jag dock att det är svårt) kväll! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Tusen tack söta!
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Tack snälla! Det tänker jag verkligen ha! Kram <3
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin