Behöver VERKLIGEN er hjälp!

Okej babes, jag behöver verkligen er hjälp!

Hela mitt liv har jag varit bra på att spara pengar, nästan lite för bra. Jag har inte unnat mig saker i vardagen och ofta nästan hemmat mig själv genom att vara så pass ekonomisk (läs: snål). Men vet ni vad? Livet är alldeles för kort för att inte levas. Nog för att jag sparar ihop till att köpa en lägenhet, men skulle jag dö imorgon skulle inte dom pengarna som samlats på hög göra mig särskilt lycklig.

Som ni vet vid det här laget så ÄLSKAR jag att resa. Jag lever verkligen för det! Men om bara ett halvår börjar jag jobba och kommer nog inte att kunna komma iväg på ett bra tag. Så jag har lovat mig själv att unna mig en sista utlandsresa för det här året.
Jag har mitt sista seminarium den 12 December, så planen är att åka någonstans den 13 till typ den 16-18 innan jag sen åker till Gotland.

Nu kommer vi till delen där jag behöver er hjälp.

Planen var att åka tillbaka till NY, men det var så löjligt dyrt nu i juletider att det absolut inte känns värt det. Så var ska jag åka??

Vi snackar max 5 dagar, helst till något land jag inte varit i innan (good luck med det, haha), inte allt för dyrt, där jag kan gå runt och upptäcka en massa så helst inte allt för kallt/regnigt (good luck med att hitta det i December, haha), men samtidigt något som är värt att ta sig iväg till.
Så vad säger ni? Har ni några tips? Hit me up!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Åh jag var i Italien över nyår förra året, såå mysigt! Hann både vara i Venedig + Padua och få uppleva julen där, samtidigt som jag också åkte till de Italienska bergen och åkte skidor på 3200 meters höjs, maagiskt resa!!😍🙏🏼
nouw.com/myjjohansson
sarasara
sarasara,
Madrid! Borde inte vara så kallt i december. Jag var där i november och då var vädret jättebra för en storstadssemester. Man kunde sitta ute och frös inte, men det var inte så varmt att man svettades. En annan stad som jag är sugen att åka tillbaka till är Wien. Där finns ett stort utbud på sevärdheter. Staden är även känd för sina kaféer. Dock vet jag inte hur vädret brukar vara i december.
nouw.com/sarasara
ArielC
ArielC,
Jeg har ingen tips som passer alle de kravene haha! Føler du har vært overalt 😂
nouw.com/arielc
megkaup
megkaup,
Well Dublin har inte bästa vädret och hade väl spenderat kanske max 2-3 dagar här, men innan jul är det faktiskt skitmysigt och galet mycket grejer som händer! Är bra shopping och kring jul går alla på pubrunda i sina fula xmas jumpers vilket är kul, lovar att bjuda med dig ut på en sådan 😉 Annars hade jag nog åkt till Italien, var där i december för något år sedan och det var runt 15 grader varmt. Inte så mycket julstämning dock, men den goda maten vägde upp 😁
nouw.com/megkaup
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag kommer alltid vilja åka tillbaka till norra Italien men det kanske inte är något option i december... Men det är en bra tågtrafik mellan städer och man kan komma mellan dem ganska billigt och det finns massvis att se landet över! Kram hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
Desireekujala
Desireekujala,
Du har kanske redan varit där men london är riktigt mysigt i december 😍✨
nouw.com/desireekujala
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Du skulle göra en röstning typ där du har med ställen/länder du inte besökt typ så kan du se vilken som vinner! 😉💙 Jag hade också velat resa..
nouw.com/oliviakulpakko
CristinaS
CristinaS,
London är det jag skulle besöka speciellt innan jul... Underbar stad på vinter också! 🥰
nouw.com/cristinas
happyM
happyM,
Måste skriva som många andra här, London verkar maaagiskt kring jul ❤️ Kram
nouw.com/happym
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Som andra även skrivit så är London riktigt mysigt vid jul! Massor med julbelysning, granar och allmänt mysigt!
nouw.com/emmeliesehlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin