Behöver er pepp idag!

Godmorgon hjärtan! Om jag hade kul igår? Hell to the freaking yes! Det är nästan så jag börjar fundera på om det ens är möjligt att ha ett sånt fantastiskt jobb. När ska jag vakna ur drömmen? När ska jag falla av min lilla räkmacka? Det kan liksom inte ha gått så enkelt smidigt för mig. Det ska inte vara möjligt. Ända sen jag fick infallet om att jag skulle bli mäklare har jag tänkt och trott att jag bara lyckats halka runt på mitt bananskal. Plugg, boende, jobb - allt har bara löst sig. Men så sa en vän till mig ”Men Matilda, är det inte du som brukar säga vill man så kan man? Well, nu är du ett levande bevis på det. Du har inte bara haft tur utan du har också kämpat. Glöm inte det!”. Och det är ju så sant när jag tänker efter. Jag ville bli mäklare, så nu blev jag mäklare. Jag vill ha ett liv jag älskar, så nu är det kanske det jag får. För vill man så kan man!

Jag ska berätta om allt vad vi hittade på igår. För er som kikat på min insta-story så vet ni att jag checkat av något som stått på min vill-göra-lista i evigheter. Så kul!! Men idag är det ett annat fokus, för vet ni vad? Idag ska jag gå på mitt första intag. Jag behöver all er pepp och lycka till! Förstå lyckan om jag kan få ta in mitt första objekt.

Men oavsett hur det går så har jag sen mötet kring nyproduktions-projektet jag ska vara ansvarig för. Alltså ihhhh! Nu j*klar är jag faktiskt igång! Nu kan jag faktiskt säga att jag på riktigt är mäklare. Wish me freaking luck så hörs vi sen!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Lycka till! You go girl!!
nouw.com/corneliakarlsson
Desireekujala
Desireekujala,
Såå fina solglasögon!! Lycka till idag <3
nouw.com/desireekujala
Anngelic
Anngelic,
Lycka till! 😃
nouw.com/anngelic
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Åå vad kul! Lycka till fina du❤️
nouw.com/victoriaflyman
marietheresel
marietheresel,
Stort lycka till bruden, du är grym! 😊❤️💪🏻
nouw.com/marietheresel
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så kul!! Stort lycka till❤️
nouw.com/tildablanksvard
carroat
carroat,
Heja dig! Det löser du! ❤️
nouw.com/carroat
resanmotfrihet
resanmotfrihet,
Men vad häftigt! håller alla tummar för att det går bra för dig i dag, men oavsett vad så är du fortfarande sjukt bra ❤
nouw.com/resanmotfrihet
artist
artist,
Lycka till!!!💓
nouw.com/artist
mollysvedin
mollysvedin,
Åhhh vad roligt! Hoppas det går/gick bra❤️
nouw.com/mollysvedin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin