Be the girl who decided to go for it

Innehåller affiliate-länkar

Jeans HÄR // (Liknande) Topp HÄR // Skor HÄR // Kofta HM

Kan någon berätta för mig vad som hände med vädret? Förra veckans sol verkar vara bortblåst (bokstavligt talat). Här i Täby har det visserligen varit uppehåll, men molnigt som bara den och mina drömmar om att sitta och plugga på balkongen har gömt sig djupt under filten tillsammans med resten utav mig.

Trots det vägrade jag stanna inne hela dagen, utan snörade vid lunchtid på mig löpskorna och drog mig ut på en riktigt härlig runda. Jag vet inte om jag har skrivit det innan, men jag har äntligen hittat ett spår i skogen vilket gör mig så lycklig! Att springa bland trafik och lägenhetshus, och känna fötterna dunsa mot hård asfalt är långt ifrån samma sak som att springa på en stig bland natur och grönska.
För att fortsätta mitt plugg-multitaskande passade jag dessutom på att försöka repetera så mycket som möjligt, vilket inkluderade att analysera mina egna rörelser. Det var verkligen så kul hur jag plötsligt kunde konstatera att jag var inne i den anaeroba förbränningen (och då bränner man bara kolhydrater), för att sedan komma in i den aeroba förbränningen (och då bränner man kolhydrater och fett), för att sen inse vilken syreskuld jag fick på vägen upp för backen innan kroppen igen återfick balansen och återgick till den aeroba förbränningen. Lite kul ändå!

14 km löpning blev det; från lägenheten, till spåret och sen till Hemköp för att hämta ut ett paket. Jag hade en bild av att jag skulle kunna springa hem med det under armen eller liknande, men den splittrades snabbt när personalen kånkade fram ett nästan kvadratmeter stort paket. Så sista kilometern hem blev en mindre smidig promenad istället, haha!

Det slog mig förresten alldeles nyss att det ju faktiskt är Valborg idag. Mitt i min pluggbubbla har jag helt tappat vilken dag det är. Så just nu sitter jag och överväger om det är värt att ta sig iväg och kika på någon brasa eller om det bara kommer sluta med att man står där och huttrar i regnet. Hmmm!
Ska ni se någon? Och vad tycker ni? Är det värt?

Gillar

Kommentarer

JenniB
JenniB,
Dessa bilder alltså, WOW vad fin du är <3 😲
nouw.com/jennib
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TUSEN tack sötaste!! <3
nouw.com/matildaberlin
almmatilda
almmatilda,
asså HUR snyygg är du? Plus så grym som gick ut å sprang trots regnet!
nouw.com/almmatilda
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Ska du säga vännen!! Och tack <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin