Bättre än solnedgångar

Vet ni vad något utav det absolut bästa med att jobba natt är? Att få se soluppgången!
Aldrig i livet skulle jag tidigare ha gått upp i tid för att se en. Nu börjar jag däremot överväga det, för tro det eller ej men dom är nästan mer magiska än solnedgångarna. Bland annat tänker jag att om jag åker till Spanien eller något liknande så är en morgonhike upp i bergen ett måste! Tänk vad otroligt att få stå där uppe och se solstrålarna sakta ta sig upp på himmelen!

Visserligen kan jag verkligen inte klaga på soluppgången imorse heller. Jag menar, bara se på den. MAGISK! Det var verkligen definitionen utan #nofilterneeded.
Den började gå upp när jag hade min första rast. Om ni kikar på min insta story (@ matildaberlin) så kan ni se hur det mot aktern var mörkt och med månen som reflekterades i vattenytan, och kikade man sedan framåt så spräckte de mest otroliga färgerna horisonten. Jag säger det igen - MAGISKT!

Typ 20 minuter senare sprang jag upp på bryggan för att be om en huvudvärkstablett, och alltså wow vad glad jag är att jag gjorde det. För utsikten där, längst fram i skeppet, var ännu mer otrolig. Dessutom var Alvina uppe så vi sprang snabbt upp på däck för att njuta utav den ännu mera. Lite lätt blåsigt, haha, men verkligen så värt det!

Under tiden jag var där ställde jag mig själv frågan Undrar om jag hade uppskattat det här på samma sätt för 2-3 år sen? Eller är det något som kommit med åldern? Ärligt så vet jag inte. Så det gör mig så glad att jag verkligen uppskattar och njuter utav det idag! Och allt jag gör nu är att hålla tummarna för att det blir lika magiskt imorgonbitti!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså herregud vilka magiska bilder, nästan som i en film! Du är så grym på att fota! Jag är också sån som uppskattar soluppgångar något oerhört och speciellt när man får dom på kort. Vet inte hur många såna kort jag har haha! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Magiskt! Jag älskar att se solen gå upp eller ner,känslan man får i kroppen är så härlig😘
nouw.com/juliavnmelin
Angelica,
WOW, så vackert verkligen och du ser så lycklig ut på bilden vilket gör mig sååå glad! KRAM <3
angelicawahlin.se
TindraJosefsson
TindraJosefsson,
artibus
artibus,
Men alltså WOW! Vilka fantastiska bilder!! <3
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Åh alltså wow så magiskt!!! Vilken guldstund!!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Wow, vilka magiska bilder 😍 Jag har nog aldrig sett en soluppgång på det sättet förut, bara solnedgångar. Magi! 😘
nouw.com/mrsfunkys
Yasmine,
Tog typ hundra bilder på väg till jobbet imorse för jag insåg att det skulle vara näst sista gången jag fick uppleva dimma och soluppgång tillsammans. Det är det mest magiska som finns! Har blivit som dig att jag älskar soluppgången mer än solnedgång! Kram till dig vännen <3
yasmissy.blogg.se
mollysvedin
mollysvedin,
Åh wow! Vilken solnedgång 💗
nouw.com/mollysvedin
Jasmine,
Verkligen magiskt! Tack för att du delar med dig.
Kram
rosanatt.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin