Bästa träningspasset

Hej finingar! Hoppas ni har haft en toppenstart på helgen!
Hade ni frågat mig för ett par timmar sen så hade jag sagt att jag var slut. Efter så många timmar utav PM-skrivande på Espresso House (undra btw hur många ord jag faktiskt skrivit den senaste veckan. Föreläsningsanteckningar, PM och blogginlägg. Rätt så många skulle jag nog gissa) var min hjärna verkligen helt mos. Och efter alldeles för mycket koffein var min kropp i sån där konstig obalans. Fylld med energi, men tom på insidan. Haha, låter sjukt märkligt. Men kan ni förstå vad jag menar??

Skulle ni fråga nu däremot skulle jag svara att jag är fylld med energi. När skrivkrampen tog vid kikade jag in SATS-appen och bokade spontant in mig på ett BodyPump-pass på Odenplan. En pump är alltid en pump, så passet var bra. Men sen kommer vi till instruktören. Jag kan nog ärligt inte minnas sist jag träffade någon som spred så mycket härlig energi som han. Trots squats och brännande muskler kom jag på mig själv med att konstant skratta åt skämten han levererade vid precis rätt tillfällen.

Nog för att jag brukar kunna gå ut från en gruppträningssal med ett leende på läpparna (faktiskt händer det väldigt ofta), men det här var något helt annat. Så efter ett par timmars dipp känner jag bara att BAAAAM! I’m back! Hundra procent redo för en mysig Lördagskväll, hundra procent redo för att fortsätta kriga imorgon, hundra procent redo för att sen gå på mäklarpraktik - hundra procent redo för livet helt enkelt!!
Hoppas ni får en fantastisk Lördagskväll nu! Puss <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin