Bästa tipset när du ska shoppa på HM!

Här kommer utan tvekan dagens (veckans? månadens?) största tips! Påvägen hem från brunchen igår smet jag snabbt in på HM tid TC. Där sprang jag på en klänning som jag kikat på flera gånger men inte kunnat testa eftersom att alla provrummen varit stängda. Egentligen är den lite för dyr för mig dessutom. Men nu när dom faktiskt hade provrummet öppet igen och den hängde där kände jag bara va tusan, klart jag ska testa! Och vet ni vad? Den satt som en smäck!

Det är inte klänningen på bilden, även om jag fullkomligt föll för den med. Kanske blir ett framtida köp? Nej, det är nämligen så att jag nästa Fredag ska på en födelsedagsfest så ni får vänta tills dess med att se den. Jag ska erkänna att jag har haft lite småpanik över vad jag ska ha på mig. Så förstå lyckan när jag kände att this is the one! Dock så var den ju lite dyrare än jag egentligen hade tänkt mig. 499:- är visserligen inte så mycket, but still, lite över min budget. Samtidigt kändes den så rätt att jag kände att den fick vara värd det. Nu kommer vi till tipset:

Utav någon anledning fick jag för mig att jag skulle kolla upp om den inte råkade vara på rea på deras hemsida. Så jag plockade fram appen och tänkte sen Jaha, hur lång tid ska det ta att scrolla igenom ALLA deras klänningar nu då? Men så slog det mig att genom att klicka på den lilla fyrkanten uppe i högra hörnet så kan man scanna streckkoden och på så sätt direkt få upp plagget. Aningen för att se hur det ser ut på, för att kolla priset eller för att spara som favorit för framtiden. Så smidigt!
Och vet ni vad?? Klänningen som jag precis skulle köpa för 499kr var på hemsidan nedsatt till 149:-. Tack och bock sa jag och klickade hem den på direkten. Klänningen på bilden var faktiskt också nedsatt med 30%, så hade det inte varit för att den bara fanns i kvar i XL så hade jag köpt den med.
Nejmen hör ni vilket bra knep? Jag sparade alltså 350kr på att enkelt scanna prislappen. Stort tips på det nästa gång du ska handla på HM!

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Jisses!! Det är ju helt sjukt vilken skillnad på pris det kan vara. TUR att du upptäckte det, så att du fick spara några slantar! 😃 kram fina du <3
nouw.com/malinlinneaa
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Den satt VERKLIGEN som en smäck, wow vad fin den var på dig Matilda!! 🥺 Gud vilket smart tips ju?! Handlar sällan på H&M men de kan verkligen ha ett par guldkorn ibland 🙊 tack för tipset goa du! KRAM ❤️
nouw.com/emmaengstrom
johannadisefjord
johannadisefjord,
Men wow?! alla måste få veta det här?! 📣 😍
nouw.com/johannadisefjord
megkaup
megkaup,
men alltså, detta var ju typ det bästa lifehacket jag läst!!!
nouw.com/megkaup
happyM
happyM,
Omg????? SÅ bra tips!! Det här kommer jag börja använda på direkten!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
MarikaEdith
MarikaEdith,
Wow vilket kap! 💰✨
nouw.com/marikaedith
Rikkekristiansen
Rikkekristiansen,
Så smart av deg å sjekke opp nettsiden! Men wow for en fin klänning, den satt virkelig bra på deg 🤩
nouw.com/rikkekristiansen
MirandaBrander
MirandaBrander,
Men gud vilket bra tips!! Kommer jag börja göra!! Tack!! Och jättesnygg klänning dessutom!! Kraaam❤️
nouw.com/mirandabrander
artibus
artibus,
Klänningen på dig är magisk!
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Detta gör jag också alltid, man sparar så mycket pengar! Denna klänningen på dig var ju magisk <3 Puss
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin