Bästa stället för Söndags-brunch

Jag lever verkligen för söndagar numera. Det är lite som nystarten och reseten både efter förra veckan och inför den nya. En standard-veckan består för tillfället av långa vardagar som suger energi (såklart), fredags-aw, en lördag där jag gör cirka noll och ingenting för att ladda om och sen söndagarna för att fylla på kontot på nytt. Ta i söndags till exempel. Eftersom att jag hade lyckats styra om med privat-visningar i veckan så hade jag inga öppna. Så jag och Ella bestämde oss för att ta en promenad till Söder för att bruncha.

Vi valde verkligen rätt dag att göra det på! Trots att väder-prognosen utspådde solsken så var det ett totalt ugg-rugg när jag slog upp ögonen. Men i samma stund jag mötte upp Ella och Vanilja bröt molnen upp och dagen blev magisk. Jag inser mer och mer hur mycket jag behöver dessa promenader nu när jag sitter inne hela dagarna, för frisk luft gör något med hela ens biende. Kan ni inte hålla med?

Jag vet inte hur det är med er, men så fort jag får upp något ställe som ser härligt ut på insta så sparar jag ned det i min "Restaurang-tips"-folder. Att jag sen glömmer att kika där varje gång jag ska ut och äta är en annan historia. Ett ställe jag kikat på flera gånger är Omayama. Dock ligger det på Söder och well, antalet gånger jag varit där kan vi räkna på min ena hand. Men nu när vi faktiskt skulle dit så var det en självklarhet!

Det är verkligen ett ställe jag kan rekommendera! Så otroligt mysigt, fantastiskt gott och helt klart väldigt prisvärt. Jag tog deras smoothiebowl och Ella deras frukost tallrik med lax. Sen satt vi där i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord medan Vanilja sov så gott i fönstret.

Precis vad jag behövde för att ladda om, fylla på med ny energi och tagga till inför en ny fantastisk vecka. Mer söndagar åt folket helt enkelt! Eller vad säger ni? Är ni sånna som älskat dom eller har söndagsångest så det heter duga? Det känns lite som en lika stor vågdelare som koriander, haha!

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
carolinalarsson
carolinalarsson,

Mysigt, men jag är alltid uppe så tidigt, 04:20 idag och älskar frukost.

nouw.com/carolinalarsson
hilmak
hilmak,

Åh älskar brunch! Mysigt!🥰

nouw.com/hilmak
Johannagrahn
Johannagrahn,

😍😍😍😍

nouw.com/johannagrahn
Linnealiebig
Linnealiebig,

Sååå mysigt med brunch <3

nouw.com/linnealiebig
Hannas krypin,

Men så underbart det ser ut! Blev sugen på typ allt.

hannafialotta.blogg.se
malinkirstine
malinkirstine,

Men hej fina fina vän <3

nouw.com/malinkirstine
Nellaroc
Nellaroc,

Vad mysigt och vad gott det ser ut! Jag måste ta mig i kragen och också gå på brunch någon dag <3

nouw.com/nellaroc
Hilma
Hilma,

Åh men vad mysigt! Längtar till vi kan ha brunch-date vännen <3

nouw.com/hilma
esmeraldaa
esmeraldaa,

Varit sugen på att bruncha där så länge, måste definitivt testa det nu! 😍

nouw.com/esmeraldaa

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin