BÄSTA rabattkoden idag & 5 helt random

En utav mina absoluta favoriter från Boohoo's event jag var på för ett par veckor sen (inlägget om det kommer såklart!). Du hittar den HÄR.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR ( <--- ÄÄÄÄÄLSKAR)

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR ( <-- bara 225 kronor) // HÄR (hur snygg??) // HÄR

Happy singels day huns! Tycker ärligt att det kanske räcker med olika dagar nu. Både bakelsedagar, konsumtionsdagar och allt däremellan. Därför blir det här lite dubbelt, men jag hittade en deal så pass bra att jag inte kan låta bli att tipsa om den. Mitt 16-åriga jag hade nämligen ÄLSKAT mig då jag alltid gick loss och beställde hem typ 30 plagg (skojar inte) varje gång något sånt här dök upp. Jag pratar såklart om Boohoo! Som btw har stepat upp sitt game ordentligt på sistone.

Dom har på riktigt 50% på allt! Nämen alltså, jag tror inte att ni förstår hur bra priser det är. Klicka in HÄR och go loco!

Mitt bästa tips mot ångest (idag): Lämna hemmet och ta dig ut! Hela dagen har jag gått runt med en sån där ångestklump i magen, helt utan anledning och helt utan att veta varför. Efter att ha varit i skolan övervägde jag att åka hem och stänga in mig själv. Tack och lov gjorde jag inte det utan bestämde mig för att åka in till stan, sätta mig på EH och plöja igenom både mail, lite plugg och allt annat jag hamnat efter med under resan, gick till gymmet och åkte sen till Götgatan för att hämta ett paket. Skillnaden på att åka hem och må dåligt och den energi jag nu fick utav att vara ute bland folk är helt otrolig. Så hur jobbigt det än är, ta dig ut, unna dig något gott (typ som en latte på EH) och våga försöka tänka på något helt annat.

Note: Det här gäller ”vardagsångesten”. Förstår såklart att det inte är så enkelt om man har riktigt grov ångest.

Min frys är (nog) bättre än din. Efter att ha storhandlat igår och totalfyndat idag så är det en dröm att kika in där. Jag hittade alltså min favoglass, Breijers, för 15 kronor styck istället för typ 50 som dom annars kostar. Som ni förstår så köper jag dom inte allt för ofta. Men nu så, nu stockade jag upp ordentligt. Nu är jag 110% redo för nästa PMS, haha!

Jag tycker inte att man får klaga på Jetlag. Har man turen och möjligheten att få resa, något inte alla har, så får man inte beklaga sig över hur trött man är. Så det ska jag inte göra. Skönt nog så brukar min kropp vara väldigt bra på att hantera tidsomställningarna när det kommer till sömn. Däremot hanterar den inte matrutinerna bra den här gången. Jag är van med att alltid äta 3 mål per dag + mellis vid rätt så jämna, om än ovanliga tider. Men sen jag kom hem kan jag gå nästan hela dagen utan att vara det minsta hungrig för att sen vakna mitt i natten och duka upp ett brakmål, haha! Det var det här med 12 timmars omställning ja. Klagar inte, utan konstaterar bara att det känns sjukt märkligt.

Den här resan har jag och min kamera börja bli vänner. Vilket är så himla kul! Det gör mig verkligen extra taggad på att fota. Ni var flera som bad mig uppdatera er om vad jag tycker om kameran nu när jag har testat den lite och, jag vill säga att jag älskar den, men med tanke på att jag fortfarande är en auto-klicka-tjej så är vi inte 100% bästa vänner än. Men jag älskar den. Så smidig, så snygg, bra auto-funktion och (antagligen) bra manuella möjligheter ( <-- ska bara lära mig dom, haha).
Sammanfattningsvis: Är den värd att köpa? Kan jag rekommendera den? Hell to the freaking yes!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Fina fina du <3
nouw.com/evelinarou
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bästa du, den där ångesten ska inte få förstöra något för dig! <3 Men vilket kap med all glass ju?? DRÖM <3 Ta hand om dig i massor hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha och där klickade jag hem lite jag varit ute efter, så bra! Och glassen kan jag gärna bli bjuden på nästa preggomeltdown. Puss hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
elllensvensson
elllensvensson,
Bästa bästa du <3 Alltid så bra inlägg och tips <3
nouw.com/elllensvensson
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh men vilken tur att de var så billiga! 😍 Ellerhur, att resa är fantastiskt! Det är värt all Jetlag man kan få! och då känns det ju mer verkligt att man faktiskt varit iväg. ❤️
nouw.com/oliviakulpakko
theisabella
theisabella,
Amore 🔥❤️
nouw.com/theisabella

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin