Bästa plugg-caféerna i Stockholm

Espresso House
Jag vet... Något tråkigt, men ändå ett utav mina absoluta toppval. Varför? Jo, man vet alltid att det finns internet, gott om eluttag, studentrabatt och min senaste lärdom - påtår på bryggkaffet. Man vet helt enkelt vad man får.
Inne i centrala Stockholm rekommenderar jag det på Hötorget (finns gott om plats och har riktigt generösa öppettider <-- tror dom stänger 9 på kvällen), det på Kungsgatan (så härligt att kunna sitta på deras innetorg och det på Östermalm (perfekt att kunna kombinera plugget med lite people-spotting, hihi).

Urban Deli
I julas var jag där och fikade med @isabylund, vilket var så himla mysigt. När hon behövde gå stannade jag kvar och pluggade ett par timmar. Så härlig stämning! Dessutom har dom också påtår på bryggkaffet, så där kan man utan tvekan sitta x antal timmar.

NK Art Bakery
Det var faktiskt Isa som drog med mig hit med (hur bra att ha en fika kompis?). När vi var där fikade vi faktiskt bara, men jag skulle utan tvekan kunna gå dit och sätta mig en pluggdag. Det är stort, ljust, öppet, finns massor av platser och fikat var ju barra så gott. Detta för att inte tala om maten vi såg folk äta runt omkring oss. Kanske ett perfekt ställe för en plugglunch?

Haymarket By Scandic
Varför har jag helt glömt det här stället?? Jag vet att Amanda rekommenderade det till tusen innan och jag har hört så mycket gott om det. Så varför har jag inte varit där än? När jag påbörjade det här inlägget satt jag faktiskt på EH Hötorget så jag passade på att smita in och kika på det. En kaffe kostar inte mer än någon annan stans, internet finns det ju utan tvekan och lägg då till att atmosfären var betydligt luftigare och härligare än på många andra ställen. Tips på det!

Johan och Nyström
Här är en ny favorit hos mig! Johan & Nyström finns ju lite överallt men just denna på Norrlandsgatan har jag fastnat lite extra för. Där finns både många och bekväma sittplatser, och en sak jag verkligen gillar med detta ställe är att det finns ett ljus-rum där man får dagsljus.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Längtar tills du och jag sitter på ett fik och snackar skit. Inte pluggar dvs. hehe <3
nouw.com/malinkirstine
elin,
Tack för tipsen finis!<3
devote.se/johnssons
Netti Starby,
Kul att du tipsar om olika cafeer! 😃 Kramis
starbys.se
Hilma
Hilma,
Guuud vad mysigt det måste vara att sitta på ett café och plugga! 😊 <3 Och may I just ask: Hur håller du din hy så himla fin vännen!? Den ser ju helt felfri ut!!! Tell me your secret please! <33 KRAM!
nouw.com/hilma
Cicci,
Vilka bra tips 😊
www.ekoproffsenstockholm.se/
artibus
artibus,
När man läser detta blir man ju lite sugen på att plugga i Stockholm själv. Inte själva skoldelen men att sitta på fik och plugga ensam eller med klasskamrater som vill till samma mål. Hur magiskt?? <3
nouw.com/artibus
celinelundqvists
celinelundqvists,
Önskar att jag var i Stockholm oftare så jag kunde besöka dessa!
nouw.com/celinelundqvists
Pia,
Häftigt med ett ljusrum, det kan behövas om man ska plugga.
http:/www.piaw.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är verkligen så uppskattat när man hittar såna här underbara ställen att plugga elller bara hänga på. Önskar så man var i Stockholm oftare så man kunde besöka dessa ställen. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åååh alla ställen verkar ju så himla mysiga! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin