Bästa frisören i Stockholm

I samarbete med @frisorjaviera

Hon med stort H (eller snarare J) har gjort det igen!! Igår efter att ha gått med en mäklare på kontoret på ett riktigt härligt intags-möte, rushade jag iväg till Javiera och veckans stora höjdpunkt <-- och det betyder verkligen något med tanke på hur fantastiskt mycket kul jag har och har haft inplanerat.

Nejmen finns det något bättre än att få unna sig en stund vid frisören? Att få kliva in i salongen, slå sig ned i stolen och bara landa där för lite lyx. UNDERBART är ordet!
Speciellt när man går till någon man litar på till tusen procent. För mig är det Javiera. Hon är verkligen så otroligt duktig att jag aldrig ens behöver ha en plan eller idé när jag kommer dit, utan allt jag säger är Du får fria händer. Den enda ordern jag brukar ge är Ta så mycket du behöver, men så lite som möjligt. Efter alla dessa år med total-förstört hår har mitt mål varit att få det långt igen. I vanliga fall brukar det ändå betyda att frisören klipper 10-15 centimeter. Minst... Så förstå min chock när Javiera igår kikar på mina toppar, säger Jag kommer behöva ta..., andas in (i vad kändes som flera minuter), tvååå, kanske tre, centimeter. Hon klippte alltså på riktigt bara, bara, bara topparna. Och det är utan tvekan tack vare 1. hennes hårvårdstips jag alltid ber om, 2. the hair lust, och 3. att hon alltid är så oerhört skonsam och eftertänksam i det hon gör. BÄSTA!

Före // Efter

Igår körde vi på en lite härligt vår-fräsch balayage. Perfekt för sen när solen börjar bleka ordentligt och man inte kan styra över vad som händer. Dessutom rundade vi av topparna och gjorde de främsta slingorna lite kortare för att kunna låt dom hänga fram när jag sätter upp håret. Nej, jag är (som alltid) så oerhört och oförståeligt nöjd!

Dessutom hade jag äran att få vara hennes sista kund på denna salongen. Vilket såklart skulle firas! Så hon fick en flaska bubbel utav mig. Bästa var ju att jag tydligen hade lyckats välja hennes favorit med, hihi! (Vilken även jag kan rekommendera).

På Måndag börjar hon nämligen på Peach Stockholm och ni kan redan nu boka er tid hos henne. Vilket jag utan tvekan tycker att ni ska göra när det är dags, för som ni kan se så är hon helt magiskt duktig. Jag kan verkligen LOVA er att ni inte kommer att bli missnöjda!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Helt otrrrrroligt fint <3
nouw.com/malinkirstine
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Du passar sååå sjukt bra i den där färgen hjärtat! Genom åren jag följt dig är denna helt klart favoriten!! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
malinlinneaa
malinlinneaa,
Men lägg av vad snyggt!! ♡ längtar så tills jag själv ska till frisören, nyfixat hår är det bästa 😍
nouw.com/malinlinneaa
ExklusivaMoi,
Åååh den Rosén är faktiskt god =D... bubbel går alltid hem hos mig! När man hittar en frisör så ska man verkligen hålla dem hårt och vara togen till<33 Det är värt väntan och de pengarna som kostar en, får massor tillbaka =)
ExklusivaMoi.blogg.se
Pia,
Skönt när man hittat en bra frisör!
www.piaw.se
Byrebeccas
Byrebeccas,
beattriicee
beattriicee,
Men sååå snyggt!!
nouw.com/beattriicee
amandagroth
amandagroth,
Åh va fint 😍
nouw.com/amandagroth
happyM
happyM,
Dör så fint!!! ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Men SNÄLLA jag blev tokkär i ditt hår och också lite avis haha 💕
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin