Bästa festerna!

I samarbete med Partykungen

Det kan inte bara vara jag som tycker att Facebook har tappat den funktionen den tidigare hade. Jag kan inte ens minnas sist jag postade något, utan använder det mest till att se roliga klipp, hålla koll på folk jag känner och chatta med folk kring jobb. Tha'ts about it!
Men en utav mina favoritfunktioner är när Facebook påminner om minnen och händelser som hänt för ett par år sedan. Exempelvis fick jag för ett tag sen upp bilder från en utav dom bästa festerna jag någonsin varit på. En kompis firade tillsammans med sin (dåvarande) pojkvän deras 25 årsdagar med Hip-Hop-tema. Har ni hört vad kul?? Det var verkligen ett tema där alla kunde ta det på sin nivå! Perfekt ju!

Jag gjorde det förhållandevis enkelt för mig och hade på mig ett par av Richards jeans, ett slappt träningslinne, sneakers och stora ringar i öronen. Vit (och totalt ocool, haha) som jag är blev det inte så mycket mer än så. Eller jo, jag gick förresten till en frisörkompis som satte i exstenssions och gjorde världens snyggaste frisyr på mig. ÄLSKADE verkligen den looken!


Sen fanns det däremot dom som gick all in och beställde hur grymma grejer som helst från bland andra Partykungen. Stort tips btw - ska ni ha maskerad (vilket ni borde) så klicka in hos dom!
Bara titta på Simon och Linda liksom! Så himla coola!

Nej, mer maskerader åt folket vill jag säga. Det är liksom den ultimata ice breakern utan att man ens behöver göra något!
Hur är det med er? Ska ni fira något snart?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin