Bästa bananbrödet och säljer nytt smink

Hur mycket älskar man inte sånna här checka-av-och-kom-på-banan-dagar? Med tanke på min mäklarpraktik och ett helt annat schema än jag är van vid (fasen vad bortskämd man emellanåt blir som student, haha) har jag halkat efter i mitt liv den här veckan. Jag som är van att ha rent, ordning och reda hemma fick lite panik när jag kom hem igår, för min lilla lägga ser inte ut som den ska. Så idag fick bli en sån där komma i ordning med livet dag. Efter en sovmorgon (jämfört med den här veckan. Hur sjukt att jag kan säga att det är sovmorgon när jag vaknade 07:16?) gick jag ut på en morgonpromenad innan jag sen blev upphämtad för ett jobb ute i Täby följt utav ett antal timmar i biblioteket.

När jag sen kom hem började jag checka både det ena och det andra. Bland annat har jag:

- Tagit hand om dom där 25 bananerna ICA fel-levererade till mig. Jag insåg igår när jag klev in genom dörren och det luktade banan överallt att det kanske var dags. Så jag bakat 3 bananbröd (ni hittar receptet HÄR), fryst in jag vet inte hur många till smoothies, ätit fruktsallad och slutligen gjort bananmuffins.
- På tal om ICA så har jag lagt en ny order på storhandling som kommer imorgon. Blir spännande och se om det kommer fler bananer, haha!
- Städat läggan. Det inkluderar att vika in tvätten, torka skåpluckorna, städa hela badrummet och dammsuga golvet (okej, jag dammsög inte. Men jag startade min robotdammsugare i alla fall).
- Varit uppe i förrådet och lämnat påsarna med grejer som stått i hallen i snart 2 veckor.

- Sorterat ut mer oanvända grejer och lagt upp på min Shpock (ni hittar den HÄR)
- Plockat fram den översvämmande pantpåsen från garderoben (ska gå iväg med den så fort sista bananbrödet är klart i ugnen.
- Kontaktat mäklaren jag ska jobba med imorgon och tagit reda på var och när vi ska ses (yaaay!).
- Tillbringat ex lång tid med att försöka hitta en ny serie att se på, men det gick inge vidare. So please hit me up!
- Förberett för en riktig myskväll hemma! Naturgodiset är inhandlat, obviously finns det bananbröd, popcornen ska snart poppas och mjukisbrallorna är på. Sånna kvällar behöver man verkligen emellanåt, eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Vad gott 😍
nouw.com/louisefreij
bolmgren
bolmgren,
Himmel, du var effektiv du! sådär mkt gjort får jag på ett år typ 🤣
nouw.com/bolmgren
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Vilken härlig dag! Gillar du kriminalserier? Isåfall rekommenderar jag Unabomber och The Staircase. Den första är baserad på verkliga händelser och den andra är helt baserad på verklig film! Supperspännande båda två <3
nouw.com/ebbasalomonsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Men alltså seriöst vad gott det där verkar vara, jag måste genast baka det och bjuda sambon på det. Tycker det är kul när man hittar lite nya recept på bröd för oftast så bakar man samma vilket kan bli tråkigt i längden haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh mums!!! ❤️ Har aldrig testat bananbröd faktiskt men låter ju hur gott som helst ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin