Basilika i glass - så smakar det

Innehåller affiliate-länkar

Topp HÄR // Kjol HÄR // Skärp HÄR // Skor HÄR

Äntligen har vi fått tillbaka huset! Äntligen kan vi använda köket, kan jag och Richard få sova själva igen, och kan vi gå genom ytterdörren och inte bara smita igenom källaringången.

En hel vecka har vi bott nere i källaren medan gästerna hyrt resten. Men nu är saker tillbaka till det vanliga =)


Det firade Mamma och Pappa genom att kidnappa med oss alla på middag ute. Stället dom tog oss till hette Broman och Son (hade aldrig hört talats om det innan) och ligger cirka 30 minuter söder om stan. Så himla fint ställe! Mitt i en liten trädgård och nästan så nära kusten att man kunde höra vågorna skvalpa


Och ja, maten var fantastsik!! Min torsk med ätrpuré var att dö för. Men framför allt, kan vi inte bara ta en stund för desserten??

Hur gott låter inte Yoghurtglasstårta på basilika och mandel men marinerade jordgubbar?? I know, det vattnas liksom i munnen på en utav att bara läsa det. Då för att inte tala om hur gott det verkligen var. Aldrig någonsin skulle jag komma på idén att ha basilika i glass, men alltså wow! Det var verkligen sååå himla gott!

Helt klart ytterligare ett ställe jag från botten av mitt hjärta kan rekommendera!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin