Barry’s Bootcamp

Godmorgon hjärtan!

Kan ni förstå att det redan är Fredag?? Helt galet vad den här veckan har gått! Idag vaknar jag med både Fredagsfeeling eftersom att vi ska ha (digital...) kick off med hela Fastighetsbyrån och för att jag är på väg till Barry's för att bränna av ett riktigt gottigt pass. Jag försöker ju följa alla de restriktionerna som råder, men någonstans behöver jag träna för mitt egna välmående och att då gå till en "mer privat" anläggning där man tränar "på sin plats" känns förhållandevis bra.

Efter att jag skrev att jag och min syster var här förra fredagen var ni ett par som frågade vad det är, så jag passar på att damma av och uppdatera ett tidigare inlägg där jag berättade lite om det.

Till och börja med kan jag säga till alla er som gillar att träna att ni MÅSTE testa Barry's!

Passen är uppbyggda så att man jobbar skiftande på löpbandet och skiftande med styrketräning på golvet. Varje minut får man nya direktiv och efter x antal intervaller skiftar man från löpningen ned till styrkan och vice versa. Beroende på hur instruktören lagt upp passet så hinner man 2 eller 3 set på var.
För att utmana och ge effekt även för de som har Barry's som sin primära träning, har dom delat upp dagarna med olika splittar. Idag är det till exempel Full Body, men andra dagar är det exempelvis Arms and Abs eller Lower body focus. Älskar't! Det är verkligen ett sånt där perfekt pass att köra när man verkligen bara vill, rent ut sagt, kötta och köra skiten ur sig självt!
Dessutom är stämningen i deras red room (ni ser själva varför det kallas så) helt magisk! Musiken är så grymt peppande, instruktören pushar precis lagom mycket och man kan liksom inte sluta att le trots att man tar i så man nästan gråter.

Dock är det inte det billigaste.
Man betalar för sin träning genom att köpa klipp. Dessa kostar mellan 179-234 kronor/styck beroende på hur många man köper (ju fler, desto billigare). Men man får verkligen vad man betalar för! Bortsett från den grymma träningen ser jag två enormt stora anledningar till att varje krona är värd det:

1. Eftersom att det kostar kan man verkligen inte lata sig!
Jämför med att gå till ditt vanliga gym. Där betalar du en viss summa oavsett hur mycket du nyttjar ditt kort. Det spelar absolut ingen roll om du tar i så mycket att du spyr eller om du mesar dig genom passet.
Men om du istället går på ett pass som du vet att du betalat runt 200 kronor för, så är i alla fall jag alldeles för snål för att kunna gå därifrån och veta att jag hade kunnat gjort bättre

2. Omklädningsrummen har allt!
Det enda du behöver ha med dig för att göra dig i ordning efteråt är basically rena underkläder och lite smink (om du vill ha det efter med såklart). Jämför det med om jag skulle duscha på gymmet. Då ska jag släpa runt på handduk, schampoo och balsam, kanske en hårfön, lås till skåpet and so on.
På Barry's finns allt det! Handduk till passet, handduk till duschen, riktigt bra schampoo, balsam och tvål i duschen, lotion, styelingverktyg till håret, tops, bomullsrondeller, lås på skåpen osv osv. Verkligen så fantastiskt skönt!

Jag kan fortsätta att berätta om hur fantastiskt det är i evigheter, men jag kommer aldrig att göra det rättvisa. Du måste helt enkelt testa själv!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Men gud lät ju helt underbart! 😍👌

nouw.com/emelivet
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh skulle så gärna vilja testa det men bor för långt bort<3


nouw.com/louiseedling
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Låter ju kanon 😊👏

nouw.com/marreekholm
Hilma
Hilma,

Hoppas du får en superbra helg vännen <3 kram!

nouw.com/hilma

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin