Barry's Bootcamp

This is, utan tvekan, the shit! I alla fall när det kommer till träning.

Under hela mitt vuxna liv har jag jobbat på gym, och således haft förmånen att aldrig behövt betala för min träning. Men nu hände det. Jag hittade något jag blev kär i, ett perfekt komplement för min egna träning och ett koncept jag verkligen föll för. Jag pratar om Barry's Bootcamp! Och jag säger bara är du det minsta träningsintresserad så MÅSTE du testa!

När de i förra veckan hade ett erbjudande med att man fick köpa deras träningspaket till 20% så kunde jag verkligen inte låta bli. Visserligen är det rätt så dyrt, speciellt för mig som student. Men samtidigt anser jag att är det något man ska lägga pengar på så är det just sin egna hälsa. För mig blir det här både fysiskt och psykiskt ( <-- jag tänker inte göra något långt utlägg om det, men jag har varit väldigt deppig över att inte kunna träna på samma sätt som jag gjorde när jag bodde på Gotland, vilket verkligen var en av mina största lyckor i livet) den perfekta variationen och inspirationen till min egna träningslycka

Konceptet kommer ursprungligen från USA och skiljer sig från mängden på det sättet att allt de har är klasser (dvs inget gym man själv kan träna i) och varje pass är den perfekta kombinationen mellan kondition och styrka, och nattklubbskänsla på det haha. Det är nämligen så att man i olika block (beroende på hur instruktören lagt upp passet) växlar mellan löpband och styrkeövningar på golvet. Dvs är hälften av deltagarna på löpbanden och gör sin sak, medan andra halvan är på golvet och gör sitt.

Instruktören springer konstant runt och peppar, pushar, tydligt berättar vad man ska göra och bara får en att ge gärnet.
En timme där inne (dom kallar salen för Red Rum, well ni ser varför, haha) och du kommer inte ångra dig!
Trött, slut, stark, nöjd, endorfinhög, lycklig - jag kan fortsätta nämna adjektiv som beskriver känslan efter, men egentligen kommer ni nog inte förstå förens ni själva testat

Ett fantastiskt stort plus är att dom dessutom
1. har en fuelbar, dvs en liten smoothiebar med dom mest fantastiska powerblendsen att fylla på med efter passet. Nu har jag inte testat någon, men kommer utan tvekan att göra =)
2. har det mest fantastiska omklädningsrummen med handdukar att låna, schampoo, balsam och två i duschen, bodylotion utanför, hårtork och plattång att låna, och så mycket mer sånna småsaker. MAGISKT ju! Framför allt för mig som alltid släpar runt halva livet (skolböcker, träningskläder, dator, matlåda och allt däremellan) i min ryggsäck. Att slippa bära runt på det är ju bara life!!

Så JA! Ni måste bara ta och testa! Jag har mina 10 gånger att använda nu, så hojta till om ni vill köra med mig, 'cuse I'll be there! =)

Gillar

Kommentarer

Ellen,
KUL! Heja dig!
ellengrantz.blogg.se/
Matildaberlin
Matildaberlin,
Julia Svensson,
Åh så kul!!
juliasvenssons.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltcreepy
Alltcreepy,
Men asså hur grym är inte du?😍
nouw.com/alltcreepy
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
MEN huuur kul! Ser maaagiskt ut! Kram <3
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är det VERKLIGEN <33
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Så spännande det lät! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det är verkligen sååå kul <3
nouw.com/matildaberlin
Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Wow vilken grejj låter superkul synd att sånt inte finns här uppe i norr 😊 Kram
nouw.com/sandrachorsell
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det var det verkligen! Du får passa på om du är här i Stockholm nån gång =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Du är så vacker ❤️
nouw.com/johannna
Johannna
Johannna,
Du är så vacker ❤️
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Ska DU säga vännen <3
nouw.com/matildaberlin
carroat
carroat,
Åh vad roligt! Och tack, men nu var det ju inte luftvägskatarr så nu har jag fått rätt hjälp 😊
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad skönt att läsa och se att du fått rätt behandling <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin