Bara jag och naturen, inget tjafs

Can I get a Hallelujah för frivecka? Och kanske ett för den här dagen? Inatt sov jag på riktigt över 10 timmar, vilket jag inte ens kan minnas sist det hände. 19 låg jag i sängen och typ 19:02 sov jag. Någon gång efter 05 slog jag sen upp ögonen, alldeles pigg, glad och något (väääligt) hungrig. Eftersom att jag hade lite småångest över allt jag borde ha gjort igår, men verkligen inte orkade, så bestämde jag mig för att var lite produktiv. Så samtidigt som jag åt min frulle gjorde jag två av mina naglar som hade gått söner under arbetsveckan. Därefter tog jag tag i flyttpackningen (dvs packa allt som ska med till Stockholm och nya läggan imorn) och blev klar. Vilket också innebar att jag städade mitt rum för första gången på jag vet inte hur många veckor. Så skönt!

När jag kikade på klockan var den bara nio. Det enda som annars står på dagsschemat, och som visserligen kommer ta upp resten av dagen, är lunchträning klockan 11:30 och sen möta upp Agnes klockan två för en heldag på landet ( <— hur mycket mys??). Från ingenstans fick jag världens feeling, svirade om och drog ut på en totalt kravlös löprunda. Vi snackar skor på - that’s it! Inga lurar med musik, inga tankar om tid, distans eller press, inget alls - bara jag, planen på en kort runda och naturen runt omkring mig. Jag sprang längs med kusten bort till Snäck och tillbaka, så himla härligt!
För att göra det hela ännu bättre så hade jag startat en tvätt precis innan jag drog. Så nu har jag också lyckats checka av min stora tvätthög som också var alldeles för många veckor sen sist. Woop woop!

Så kan jag snälla få ett Halleluja för denna dag?? Klockan ett slog jag mig ned med denna härliga sallad, klar med alla dagens måsten. Känslan: Sjukt produktiv, sjukt utvilad, sjukt lugn på ett harmoniskt vis och bara allmänt glad. Och nu får jag dessutom hänga med världens bästa Agnes. Livet idag alltså <3

Gillar

Kommentarer

Ida,
Åh så skönt för dig att få sova ordentligt:) Underbart att bara lyssna till naturen när man är ute o skippa musik eller pod.
Ha en fin dag på landet 😘
onlyonewaytogo.blogg.se
by_anniess
by_anniess,
Så skönt att sova ut rejält! Heja Dig finaste<3<3
nouw.com/by_anniess
TindraJosefsson
TindraJosefsson,
Åååå så härligt!!💓💓
nouw.com/tindrajosefsson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
mollysvedin
mollysvedin,
Så härligt att få sova ut!!! <3
nouw.com/mollysvedin
artibus
artibus,
Åh låter verkligen UNDERBART, blir ju hungrig bara utav att se salladen. Skönt att få riktigt sova ut, jag gick på min första riktiga semesterdag idag så jag har sovit som en prinsessa haha. Saknar dig <3
nouw.com/artibus
Hannas krypin,
Åh, vilken underbar dag! Så skönt att få undan så många måsten.
hannafialotta.blogg.se
linndossing
linndossing,
Men du är ju bara bäst!!! Så underbart att komma upp i tid och hinna göra så mycket <3 Kram
nouw.com/linndossing
my,
Så himla skönt med en produktiv morgon och sådan härlig dag! Så himla skönt när man kan ta tillvara på dagarna till tusen!!
mynordqvist.se
Yasmine,
Råälskar sånna produktiva dagar! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin