Bankmöte och kontrakt - 13 saker jag gör den här veckan

Klänning HÄR // Jacka HÄR // Skor HÄR

Good morning guys!

Hur har helgen varit? Min har varit riktigt bra. Väldigt annorlunda mot min numera vanliga vardag som brukar vara fylld med AWs, vänner, café-besök, gym-pass, promenader på stan och såvidare. Bortsett från taco-mys hos min syster i fredags och en visning igårkväll vid 20:00 så har jag varit hemma helt själv. Fortsätter det såhär (vilket det enligt restriktionerna ska) finns risken att jag kommer bli smått deppig, men det är bara att hålla i och hålla ut. Och den här helgen har jag haft fullt upp med att totalstäda läggan (såååå skönt), julpynta, fortsätta att fylla på min shpock (vill ni fynda är det bara att kika in den HÄR) och släcka ett par bränder som legat och pyrt under förra vekan. Nej, bra helg måste jag säga! Men nu är det ny vecka och nya möjligheter. Vad har jag planerat? Jo, 10 saker jag gör den här veckan är:

1. Får ihop ett kontrakt. Efter många turer fram och tillbaka tycker jag verkligen att det är dags att stänga den här affären.

2. Försöker boka tid med banken och prata om min ekonomi. För vet ni vad jag insåg i förra veckan? Jo, jag blir ju faktiskt fast anställd nu den första December. Det betyder ju att jag kanske kan få ett lånelöfte. Kommer jag alltså snart att kunna köpa en lägenhet?

3. Dricker glögg. 'Nuff said.

4. Promenad-dejtar mina vänner. Nu har jag varit ifrån dom alldeles för länge känner jag. Jag behöver verkligen energi-boozten och välmåendet dom för med sig. Förhoppningsvis är vädret så pass bra att vi kan göra det corona-säkert.

5. Fortsätter Harry Potter-maratonet jag påbörjat med min syster och kusin. Okej, dom påbörjade det (jag missade till och med första filmen). Men efter att ha sett 2an med dom i fredags är jag in.

6. Bokar tvättstuga. Har jag räknat rätt kommer jag på dagen klara mig med rena strumpor. Men efter det är jag körd, så en dejt med tvättmaskinerna är ett måste i helgen.

7. Förbereder mig inför black friday. Med tanke på min osexigt snåla bakgrund är jag ingen sån som överkonsumerar och går loco under kampanjer likt denna. Däremot ser jag min chans att vara ekonomisk och fynda sådant jag planerat att köpa under en längre tid. Dessutom planerar jag att köpa en stor del av mina julklappar nu och på så sätt kunna ge mina familjemedlemmar mer på den budget jag satt. Så här skall planeras och struktureras så jag är redo.

8. Gör mitt ITP-val. jag insåg nämligen när jag städade i helgen att jag hade 3 oöppnade kuvert därifrån (oups) med info om jag inte gjort mitt val än och när jag då försökte logga inför att göra det så låg såklart sidan nere pga underhåll, haha! Så detta står på to-do-listen.

9. Skriver bostadsbeskrivningar. Jag har 3 nya lägenheter som skall publiceras under veckan. Så här är det bara att vässa författar-fingrarna.

10. Går så mycket som möjligt. Jag försöker undvika kollektivtrafiken i den möjligheten jag har. Dock bor jag över en timmes promenad från jobbet, så att helt utesluta tuben är inte riktigt rimligt. Däremot gick jag hem 4/5 kvällar i förra veckan och planerar att göra ungefär samma nu med.

Vad ska ni göra den här veckan?

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh hoppas du får en toppenbra vecka fina du! <3
nouw.com/hannakarlzzon
matildakz
matildakz,

Hoppas du får en bra vecka ❤️


nouw.com/matildakz
linndossing
linndossing,

Låter som en fantastisk vecka! Grym du är som blir fastanställd nästa vecka, så sjukt!!! Grattis <3

nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,

Din outfit är verkligen goals - vackra vännen! <3 Hur underbart med en fast anställning, det visar på vilken fantastisk mäklare du är! Håller tummarna för att en lägenhet snart ligger i dina händer på riktigt!! <3 Kramar i tusen!

nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin