Balinspo

Innehåller affiliate-länkar

I samarbete med JJ's house

Det slog mig verkligen NU att jag ska på bal på Lördag. Det är om bara 5 dagar. Hör ni hur lite det är??
Jag köpte biljetten för snart två månader sen, så hela tiden har jag haft en bild utav att jag har gooooott om tid på mig. Well that's not the case anymore! Så igår satte jag mig och började göra lite research. Vad vill jag ha på mig? Hur vill jag se ut?

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Jag har flera gånger tänkt på vad jag skulle göra annorlunda om jag hade fått göra om min egna studentbal. Helt ärligt kan jag nog säga att det var en utav dom absolut bästa dagarna i mitt liv. Men med facit i hand så kände jag mig aldrig så där fantastiskt prinsess-vacker som man önskar att man gjorde. Så, hur fantastiskt är det inte att jag får en ny chans nu på Lördag? Så vad hade jag gjort annorlunda?
Jag hade själv en riktigt skrikigt röd klänning med både strass och pärlor. Den var jättefin till mitt då mörkbruna hår. Men idag är det den första saken jag skulle ändra. Jag tänker mig istället en ljus och tvärtom väldigt enkel klänning. Något i stil med dom här otroligt vackra klänningarna från JJ's House. Nu hinner klänningen inte komma i tid tills på Lördag (bra med framförhållning fröken Berlin), men jag kommer utan tvekan leta efter min nästa festklänning där!

Vad jag däremot kan påverka är ju faktiskt hår och smink. Än en gång Matilda - bra att du är ute i tid...
Förra gången gick jag till en frisör som absolut gjorde ett jättebra jobb med både hår och smink - men, det var inte jag. Hon la på lite för mycket (speciellt med tanke på att det enda sminket jag i vanliga fall hade var mascara), valde färger jag själv aldrig valt och gjorde nog så som hon alltid gjorde på sig själv. Handen på hjärtat så åkte jag direkt hem, tog tag i en bomullsrondell och började dutta bort det jag kunde utan att sabba allt.

Så nu är det jag som ska göra allt. Jag tänker mig lite som vanligt, dvs naturligt och ljust, men såklart lite utöver det vanliga. Har du något tips, eller allra helst en steg för steg @myjjohansson så får du jättegärna hojta till, haha!

Håret då? Hade jag haft tjockare, längre och helt enkelt mer hår så hade jag nog satsat på en riktig uppsättning. Jag menar - hur snyggt är inte det här ↑ ??

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Men med det håret jag har nu så tror jag nog att utsläppt is the way to go. Däremot vill jag ju gärna göra något mer än att bara locka det. Så antingen om jag ska försöka mig på någon slags flätning för att få bort håret ur ansiktet och skapa något mer. Eller möjligtvis något slags hårspänne och dra bak det på ena sidan. Vad tror ni om det?
Gahhh vad svårt det blev nu! Och paniken som uppstår. Hur ska jag lyckas komma fram till något bra i tid?? Wish me a big freakin' luck!

Gillar

Kommentarer

Julia,
Du kommer vara såååå vacker i balklädsel <33
ajlimuller.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhhh! Tusen tack hjärtat ❤️
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Tråkigt att höra att du inte kände dig så prinsessig som man borde på din studentbal, men det glädjer mig att du får en chans till! Lova att nu känna dig otroligt vacker (vilket du är varje dag, men du fattar) och lova mig att du kommer njuta! Ser så mycket fram emot det här, nästan lika mycket som du tror jag, hihi ♥♥ Kram hjärtat!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså finaste finaste hjärtat!! Jag ska göra allt för att försöka ❤️ Stor puss hjärtat ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
amandagroth
amandagroth,
Åh va vacker !!
nouw.com/amandagroth
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? ☺️❤️
nouw.com/matildaberlin
Linnéa,
Åh jösses sååå himla fin inspo, har själv aldrig varit på nån bal 😍
Tack, idag är huvudvärken borta. Kram finaste
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste! ❤️
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad mycket inspo! Grejen är ju att du skulle passa i vad som helst! Sen är det en annan sak att du ska stråla och känna dig så där magiskt snygg. Jag är helt enig på det enklare, älksar det naturliga.
Sminket akulle jag göra väldigt naturligt, bruna och jordnära färger, och kanske mörka ner lite extra i det yttre V:t.
Håret, älskar att lägga till någon fläta, så fint att se ansiktet mer och som en detalj.
Har tre tips, öva på det du ska göra till balen så det inte blir en stress på samma sätt, då det du redan hur du vill ha det. Ha det så himla kul, och känn dig som en princessa, då kommer det inet synas om något är lite fel. Kolla inte i spegeln efter att du lämnat lägenheten, spekuleara inte dig själv.
Ha det så himla kul nu och lycka till med allt<3
nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså hjärtat! Det tror jag då verkligen inte! Snarare är det nog dig själv du pratar om ❤️ Och alltså åh! Tack för tipsen hjärtat!!! ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
så himla fint! 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur?? ☺️
nouw.com/matildaberlin
mollysvedin
mollysvedin,
Åh kul med bal 😍
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaa! SÅ sjukt kul! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
myjjohansson
myjjohansson,
Jaa men såklart du ska få lite tips; länkar ett steg-för-steg inlägg jag skrev för ett tag sedan😘 teniken jag visar kommer du längt med, sedan kan du ju använda vilka nyanser du vill😍 Lycka till finaste du! http://nouw.com/myjjohansson/tutorial---enkel-ogonsminkning-med-frans-35643113
nouw.com/myjjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh! TUSEN TUSEN TACK hjärtat!! stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Jag tvivlar inte på att du kommer vara superfin på balen! Hoppas du lyckas hitta en frisyr som passar! Stor kram och lycka till! 😃
yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! TUSEN TACK hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
tessbjork
tessbjork,
Wow så många fina klänningar! Jag gick aldrig på min studentbal så du får bala på (?) för mig också! Tvivlar inte på att du kommer se helt fantastisk ut! <3
nouw.com/tessbjork
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nämen va??? Då ska jag självklart göra det!! STOR KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin