Balans mellan jobb och ledighet

Godmorgon hjärtan!

Hur var eran dag igår? Det känns som att det var första dagen hela Stockholm vaknade till liv igen och som att alla levde i något slags lyckorus. Jag var då inget undantag. Efter en liten sovmorgon tog jag mig till slut upp ur sängen (jag måste verkligen sluta snooza! Vem har jag ens blivit?), snörade på mig löpskorna och satte fart mot Djurgården. I vanliga fall springer jag med långärmad tröja, luvtröja och vindjacka. Klipp till att jag igår sprang i enbart linne - och fick sollinjer. Magiskt! På vägen sprang jag dessutom på min kollega Lovisa och hennes vän som var ute och njöt av en morgonpromenad. Vi kunde liksom inte prata om något annat än vädret och hur vackert Djurgården verkligen är.

Väl hemma tog jag ett par jobbsamtal innan jag städade badrummet och hoppade in i duschen. Därefter började jag ringa igenom budgivningslistan från gårdagens visning, fixade lite lunch och gjorde mig sen i ordning för att möta upp XX för lite häng på Strandvägen. Vi kände båda att vi (för att använda hennes ord) ville Carpa skiten ur det här fantastiska vädret. Så det gjorde vi! Veckans livsavstämning checkades av med glass och cola zero i solen.

När vi sen gick våra skilda vägar åkte jag in till kontoret en vända. Jag har legat efter så enormt med min admin, men efter ett par timmar fokuserat arbete kan jag meddela att jag inte gör det längre. Dessutom ligger det 3 nya lägenheter på gång på våran hemsida och ett nytt förmedlingsuppdrag blev signat.

Ska jag sammanfatta dagen skulle jag nog säga att det var den perfekta kombinationen mellan ledighet, jobb och att känna sig effektiv - och allt i vackert solljus. Ni kan ju alla förstå att jag somnade oerhört gott (med öppen balkongdörr).

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Fint

https://nouw.com/monika25/en-ledig-dag-37848792

nouw.com/monika25
Hannas krypin,

Så härlig dag du haft! Löpning, glass i solen och väntid kan ju inte bli annat än lyckat. Härligt att du kom ikapp med det administrativa!

hannafialotta.blogg.se
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Härligt med glass 😊

nouw.com/marreekholm
Marit1998
Marit1998 ,

Mysigt och 😋 glass 🍦

nouw.com/marit1998
kajsawallin
kajsawallin,

Låter så härligt! Ha en trevlig helg<3

nouw.com/kajsawallin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin