Balance

God morgon onsdag!
Jag kan väl fortsätta spama vidare om hur fantastiskt Les Mills är när jag ändå är i farten.
Imorse var det release för BodyBalance 70 - klockan 07.00...
06.48 klev jag in i salen iförd stora mjukisbrallor, luvtröja med luvan uppdragen över huvet, med stor halsduk runt halsen och raggsuckor på (självklart med toghts och linne under). Så fort jag kom innanför dörren och instruktören såg mig började hon asgarva (jag skojar inte!) och kom fram för att ge mig en kram. Vad tusan gjorde jag där?? Och precis så kände jag tills det hade gått ungefär 30 sekunder av första låten. Sen var jag såld!
Det här var en utav dom bästa releaserna på länge!
Ni vet hur folk pratar om att dom känner harmoni i kroppen och så vidare? Jag har tyckt att folk som sagt så är jättetöntiga och aldrig fattat grejen. Men efter Balance förstår jag precis vad folk pratar om. Skicka mig på instruktörsutbildning! För det här skulle jag kunna göra hela dagarna!
Harmoni och balsam för själen!Nej, jag tog definitivt inte den här bilden imorse utan igår. Men en av mina favoritövningar (bryggan) var med på passet :)Och sen fick jag komma hem och njuta av en grym frukost med både proteingröt, kvarg och stora koppar te.
Onsdag - let's do this!


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin