Back in Estockholmo

Tänk att ett par få dagar kan göra så mycket. Jag lämnade alltså Stockholm i Torsdags och kom hem igår eftermiddag. Ett par enstaka dagar på ön, men det känns nästan som att jag varit på en riktig semester. Det blev ett perfekt break från vardagen, så nu är jag tillbaka med en massa ny energi. Underbart!

Jag lovade ju att berätta om min Midsommar, så här kommer en liten recap från Fredagen. Det hela blev ju väldigt spontant. Egentligen blev jag inbjuden till festen redan i Mars (?) men tackade nej då jag hade avskrivit Gotland. Klipp till att jag hamnar där i alla fall, och fasen vad kul jag hade.

Festkomitén har tillbringat hela våren med att total-städa och inreda en stor lada som verkligen blev så magiskt bra. Och hur bra det kommer bli kan jag knappt fantisera om. Behöver ni någonstans att hålla bröllop eller större fest på Gotland så är det här ett stort tips!

Anyways, så började vi med traditionell sill-lunch inklusive snapssång såklart. Peppen från min sida var total, haha!

👆🏼 Lyckan när fröken Berlin lyckas fånga sin 3e (?) lyra. Slå kunde jag då inte, men lyror va tydligen min grej.

Efter det gick den årliga brännbollsturneringen av stapeln. Jag vet att jag nämnde det lite snabbt igår, men alltså snälla - hur kul? Och varför gör man inte sånt här längre? Om någon här i Stockholm styr en match så lova att säga till. Jag var helt värdelös på att slå, men ett par lyror kan jag nog lyckas langa.

Grillat till middag var ju en självklarhet. Vad annars? Och när allt var undanplockat drog den årliga beer pong-turneringen igång. I år var vi förhållandevis få så turneringen var inte riktigt lika maffig som förra året. Då var det nog 10 bord uppställda med matcher konstant igång på. Så coolt! Dock var jag inte med och spelade. Det är liksom inte min grej. Nej, jag är hon som står brevid, dansar och hejar på.

Så förstå sen min lycka när dansgolvet blev fokus. Som jag saknat att dansa!! Den enda stora besvikelsen var att det inte fanns någon stol, bord eller annan upphöjnad jag kunde stå på. Utav någon anledning får jag alltid feeling för det när jag fått ett eller två glas vin i kroppen. Det var faktiskt det första min syster i form utav festkomité-medlem sa till mig när jag kom dit, haha!

För att sammanfatta - en sjukt bra Midsommar helt enkelt! Bästa beslutet ever att kasta mig ned till ön! Hur var eran helg?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh som jag har längtat till detta inlägg! Ni verkade helt klart ha en fantastisk midsommar med så mycket skoj. Vad roligt att ni spelade en hel del också, sånt hör verkligen till när det är midsommar. Herregud så längesedan man körde brännboll, måste ha varit när jag gick i mellanstadiet haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så härliga bilder, hoppas du får en fin start på den här veckan! 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
marietheresel
marietheresel,
Vilken perfekt midsommar! Bortsett från bristen på bord att stå på då 😂❤️
nouw.com/marietheresel
Amiyas
Amiyas,
Omg, vilken drömmig midsommarfest 😍😍
nouw.com/amiyas
Hannas krypin,
Men åh, Mailda, det låter verkligen som en helt underbar midsommar. Jag längtar verkligen efter att få spela brännboll, så galet kul. Skulle kunna åka två timmar för att lira. *Blink, blink* Om det inte var corona förstås. Men sen.

hannafialotta.blogg.se
Marie,
OHH åter helt underbart =D Hur var det på båten? kan man hålla avstånd osv. (svara hos mig på min blogg)
sweetwordsbymirre.com
Evelina,
Härliga bilder! Kram
devote.se/evelinajosefines
Lotta,
Vilken härlig midsommar!! <3
www.kristallrent.nu/
Emma Engström,
Dagarna går verkligen alldeles för fort tycker jag nästan! Men vad skönt att du känner så efter att ha varit på hemmafronten, härligt! Och hallå vilken bra midsommar du verkade ha fått efter att inte ha så många planer från början?! MYS! <3 Stor LIKE på den, vilken boost 😃 Så fint att ha med i minnet <3 Hoppas du nu får en jättebra vecka hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin