Back in business

Tisdag. Punkt.
Dagen vi på båten startar våran vecka på. Dagen vakterna byts ut. Dagen man kliver ombord.

Tisdag - starten på en ny arbetsvecka.
Som jag redan har nämnt x antal gånger (och antagligen kommer fortsätta att beklaga mig över de närmsta 8 dagarna) är det dessutom nattvecka som gäller för min del nu. Och som ni kanske minns så är det verkligen inte min grej. Richard brukar skämtsamt benämna den som vampire/zombie-week, för allt jag gör är i stort sett att sova, äta något litet, träna, jobba och sen göra det på repeat. Och med tanke på hur våra arbetsscheman går om varandra så är det enda tillfället han får se mig under natten när jag kommer hem (och då han själv sover). Vampyrvarning alltså, haha!

Vad de senaste veckorna däremot har fått mig att inse är hur mycket jag saknar och ser fram emot rutiner. Inte hösten i sig än (men det kommer att komma när vi väl är där), utan fasta vanor och fasta tider. Jag märker själv på direkten hur mycket bättre min kropp mår under exempelvis dagsveckorna (nattveckorna ska vi däremot inte gå in på...) när man äter på mer eller mindre jämna mellanrum och inte kan sitta i evigheter. Jämför det med en ledig dag. Ta imorse till exempel. Med ingen stress kunde jag sitta och äta frukost i timmar. Vilket jag gjorde. Jag va på riktigt så mätt att jag ville spy (men gjorde såklart inte). Det resulterade i att jag inte blev hungrig på "lunch" förens närmre 4, då jag var svinhugrig och återigen tryckte mat, vilket i sin tur leder till att jag kommer inte få i mig särskilt mycket till middag, som gör att jag kommer va svinhungrig när jag vaknar imorgon --> vicious circle....

Nej, så på det sättet och tillsammans med känslan utav nystart så ser jag verkligen fram emot lite höst. Men fram tills dess (och allra helst ännu lite längre) tänker jag fortsätta njuta utav sommaren.
Men först var det Tisdag ja, så önska mig en trevlig kväll på båten =)
Hoppas ni med får en <3

Gillar