Avslutningslunch och restaurangtips så det heter duga

Jag tror nog att alla som har ett jobb som på något sätt emellanåt är kämpigt har funderat på Har jag verkligen valt rätt arbetsplats?. Obs! Jag tvivlar inte en sekund på mitt val om det ör det ni tänker nu. Nej, men till skillnad från vad alla sa så jämförde jag aldrig utan gick helt och hållet på magkänsla och hamnade på ”första bästa” - med betoning på bästa. Ibland funderar man dock på om inte gräset är grönare på andra sidan. Men vet ni vad? Jag tror verkligen inte att det kan vara så mycket bättre!

I fredags hade vi lite jul/avslutningslunch för att fira det här fantastiska året som det har varit, och det är trots corona. Så vid 12 blev vi alla bortschasade från entréplan för att sen välkomnas tillbaka vid 13. Då möttes vi av röd matta, marschaller, välkomstbubbel, julmusik, heliumballonger och hela köret. Det var verkligen så himla fint!

Egentligen hade våra chefer planerat både den ena, den andra och den tredje aktiviteten för oss nu under höst och vinter, men pga restriktionerna har allt blivit inställt. Så när inbjudan med rubriken Jullunch på kontoret i corona-vänlig anda dök upp i kalendern blev jag så glad. Jag såg en in-catrad jul-buffet framför mig med allt från köttbullar till rödbetssallad och sill. Men riktigt så blev det inte.

Istället hade dom beställt mat från Miss Voon. 3 olika avsmakningsrätter och 2 sorters desserter. Allt i varsin låda.

Först ut: Hummer taco med ananas, shizokrasse och shishimi.

Därefter en fisktartar med jalapeño, forellrom, rättika <—- döööör för den här!

Följt av råbiff med rosélök, tosazu, daikon och kimchi.

Till dessert hade de sen beställt 2 sorter som man fick slåss om. Vi vid vårat bord bestämde oss för att splitta. Så vi åt varsin halva av:

- Kokos: chawanmushi, thaibasilika, mango

Och

- Choklad: terrine, misoglass, dulce de leche, körsbär

Alltså sååå gott! Jag kan utan tvekan rekommendera er att besöka dom när ni får chansen! Eller göra som vi och hämta mat därifrån, för mums!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,

Men snääälla vad gott 😍😍😍

nouw.com/johannagrahn
Pia,

Tänk va kul att bli belönad av sitt företag! Ser både gott och trevligt ut!

www.piaw.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken underbar jullunch! Maten ser magiskt god ut😍 ha en mysig jul hemma med familjen nu❤

nouw.com/emmeliesehlin
artist
artist,

Vad fint de gjort för er! Så gott ju! Ha en fin ledighet!

nouw.com/artist
Amanda (Swedish Passport),

Men nej så mysigt, och så himla underbart att höra att du känner att du hamnat på rätt arbetsplats! 😃

swedishpassport.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin