Att säga Hejdå till någon man älskar

Igår kom dagen. Dagen då vi sa hejdå till Farfar. Även om det med tanke på hans ålder var ganska väntat så är det aldrig något som är kul att göra, men heller inget som går att undvika. För om det är något vi alla med säkerhet vet så är det att vi en dag ska dö. Och med tanke på omständigheterna så var det verkligen en fantastiskt fin dag.

I torsdags kväll samlades vi i familjen i pappas lägenhet i Märsta. Jag kom (tyvärr) ut senare än de andra då jag blev kvar på kontoret för att skriva ett kontrakt (vilket vi absolut ska prata mer om någon annan gång). Men vi var i alla fall tillsammans.

Jag bestämde mig för att gå upp tidigare och åka till gymmet. Rörelse har alltid varit min safe-zone och jag kände att jag behövde det för att orka med dagen. Så milen på löpbandet senare åkte jag tillbaka till lägenheten, hämtade upp dom andra och gav oss sen iväg mot Norrtälje.

Där mötte vi först upp min kusin (resten av dom bor i Macau och kunde pga corona inte ta sig hit) för att äta lunch på Farfars favoritrestaurang - Åtellet följt av fika på favoritkonditorit Tösse. Än en gång - alla tillsammans. Vi gjorde faktiskt det omvända. Istället för kyrka följt av fika, hade vi fika följt av kyrkan.

Jag åt som vanligt deras räksallad (sååå god!), men jag måste erkänna att jag vägde mellan den och Wallenbergaren (som resten av familjen tog).

Själva stunden i kyrkan var otroligt fin. Prästen är en familjevän, så det hela blev väldigt personligt. Fruktansvärt känslosam såklart, vi sa ju faktiskt Hejdå till en person som funnits i hela våra liv. En omtänksam, humoristisk, omtänksam och vacker person. Men samtidigt, i det hela, en perfekt stund.

Stunder som dessa får mig att inse hur tacksam jag är över min otroliga familj. Hur mycket jag älskar personerna jag har i minnärhet. Och framför allt hur lyckligt lottad jag är som vet att jag har dom i min närhet, kan luta mig mot dom och har vetskapen om att vi alltid har varandra. Oavsett vad livet för med sig <3

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin