Att pausa mitt i vardagen

Ni förstår inte hur skönt det är att ha checkat av den här dagen. Idag har varit en Onsdag som vi alla har våndats inför då det på schemat har stått REDOVISNINGAR 08-18. Förstå paniken för mig i att 1. sitta still hela dag (not my thang) och att 2. ställa mig och muntligt presentera vårat arbete framför klassen. Alltså ni skulle ha känt min puls och sett kallsvetten kika fram, haha. Men nu är det gjort! Dessutom är arbetet vi skulle göra kring det också inskickat och färdig. SÅ SKÖNT!

Efter en sån dag, med både det och riktigt regnrusk, kände jag att jag behövde en riktig paus från vardagen. Jag önskar att jag sa att det var att jag tog in på hotell, bokade en massage eller unnade mig en dyr väska (okej, egentligen inte då jag inte är någon väskmänniska, haha). Men nej. Eftersom att vi hade kört på i ett bra tempo och kunde sluta tidigare, gjorde jag något så enkelt som att boka in mig på ett BodyBalance-pass. 1 timme i en nedsläckt sal, med flacket från levande ljus, musiken flödandes genom kroppen och fokus på att bara vara då, där och andas. Magiskt!

För varje pass jag går på inser jag hur dålig jag är på att unna mig själv dessa stunder. Jag fullkomligt älskar "köttar-pass" där svetten rinner, musklerna skriker och kroppen utmanas mot max. Men jag vet ju hur mycket jag egentligen behöver dom här avbrotten i vardagen. Både fysiskt och psykiskt.

Under meditationen som är i slutet utav passet sa instruktören något så klockrent. Något som jag, just där och då i den nedsläckta gruppträningssalen, insåg att jag just nu försöker leva efter varje dag. Något som jag de senaste åren har varit rätt så dålig på. Något som jag vill skicka med er.


Var snäll mot dig själv, din kropp och alla runt omkring dig!

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
thegoldendog
thegoldendog,
Å bodybalance är så skönt!! Hejja dig!! Det är så rätt!! Kram <3
nouw.com/thegoldendog
evelinarou
evelinarou,
Fy vad jobbigt med redovisning, tycker sånt är sjukt jobbigt! 😫❤️
nouw.com/evelinarou
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
behlver din träningsmotivation!! Blir så inspirerad<33
nouw.com/mayamolanderz
happyM
happyM,
SÅ grym du är!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Lillan Kind,
Det där att stå och redovisa inför klassen är verkligen inte kul, så jag förstår att du behövde en paus!😆 Så mysigt det lät med ett Body Balance-pass med nedsläckt och tända ljus! Instruktörens ord var mycket kloka😊
varapavag.se
Desireekujala
Desireekujala,
Vad skönt att ha der avklarat och vilket härligt avslut! Kram <3
nouw.com/desireekujala
Hannas krypin,
Så jobbigt med redovisning men så skönt att kunna sätta check på det! Grymt skönt att få gå på ett bodybalance-pass och bara känna spänningarna i kroppen släppa. Vilka bra ord som du delar med dig av. Det är viktigt att vara snäll, både mot sig själv och andra.
hannafialotta.blogg.se
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Vackra du!! Hade också gärna tagit en paus och tagit in på hotell haha<3
nouw.com/fannybjerenius
linndossing
linndossing,
GRYM du är, redovisingar är inte roligt men du fixade det! Bäst <3 Så himla bra ord från instruktören åh, så glad man blir <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin