Att hitta inspiration

Jag älskar att gå runt inne i stan och bli inspirerad! Att gå runt bland skyltdockor, skyltfönster och folk med världens härligaste street style. Perfekt när man behöver lite inspiration ju!

Men så kommer dagar som idag när man bara vill lägga sig och gråta. Jag har inte skrivit så mycket om det här, men jag har seriösa problem med stora folkmängder. Richard har vid minst 4 olika tillfällen räddat mig från att få riktiga panikattacker pga folk. Värst var gången vi stod i kön till passkontrollen i Abu Dhabi. Hade ju varit lagom snyggt att bryta ihop där, hehe...

Idag var jag tvungen att åka in till centralen för att gå på jakt efter en väska att kunna packa i till helgen, vilket gav mig stor stress eftersom att jag redan har panik eftersom att vi tydligen ska ha matteprov redan på Fredag. Så tidspress i kombination med folkmängden, värmen (hur varm har det inte varit idag??) och det faktum att jag har börjat svettats ENORMT mycket igen (var så länge sen jag var på botoxbehandling nu, thank God att det är dags på Måndag igen) fick mig verkligen att vilja dö. Fyy!

Men till slut kom jag hem med en ny väska, och nu sitter jag med näsa djupt begravd i 800 sidor tjocka mattebok. Tjohoo... Welcome till högskolan!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

MALIN
MALIN,
Den gula tröjan är såååå snygg! Kram
malinkirstine.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Stort habegär på den 😉 Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Alice
Alice,
Åh, så jobbigt, men du tar dig ju igenom det varje gång fina du, stark är du! <3 Har också redan fått massor av uppgifter och grejer så känner mig lite stressad jag med, men vi klarar det galant, heja oss! Kram finis!
lallizzlife.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Tack finaste du!! Tillsammans klarar vi det här <33
nouw.com/matildaberlin
IP: 82.99.3.229

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin