Ät inte dåliga matlådor och drick koffeinfritt kaffe

Gårdagens stora lärdom: om matlådan (som stått lite för länge) smakar lite märkligt ska man inte äta upp den.
Jag fick snällt byta ut min dejt med @isabylund mot en dejt med min kära toalett under gårdagen. Tack och lov gick det över förhållandevis snabbt och idag är jag tillbaka i matchen.

Jag har ÄNTLIGEN en Apple TV på plats! Efter att enbart kunna se på Netflix på min tv så kan jag äntligen se på både Bachelor, Lyxfällan, Nyhetsmorgon och allt annat jag vill. LYCKA säger jag bara!

Än mer lycka är att jag har köpt en kaffemaskin. Eller det vet jag inte om det är än för jag har inte fått den än, men jag vill tro på det. Jag älskar verkligen kaffe men dricker inget hemma då jag antingen har en stor bryggare (som numera står någonstans uppe på vinden då den gör alldeles för mycket kaffe för bara mig) eller en liten presso som jag inte tycker blir god. Så till slut klickade jag hem en lite kappselmaskin. Ihhh! Har en bild av att det kommer bli så bra. Dessutom är det inte koffeinet jag är ute efter hemma, utan bara smaken, så det jag beställde också hem en massa koffeinfria kapslar. Najs!


Jag vill skapa lite nya rutiner. Jag vet inte exakt vilka eller kring vad, men jag är inte helt och hundra nöjd med det livet jag lever idag. Jösses vad dramatiskt det lät, haha! Nejmen jag behöver förändring på något sätt och efter att ha lyssnat på ett samtal mellan ett par vänner där de pratade om just det här med hur mycket de älskar sina rutiner insåg jag att det till viss del nog är där skon klämmer. Så då är frågan: vad skall jag förändra för att må bättre?

I onsdags tog jag hela min årsbudget när vi sålde Erik Dahlbergsgatan 43. Jag hade ju som mål att omsätta 2 miljoner men för att inte råka snubbla på mållinjen så satte jag en budget på 2,1. Och den tog jag, woop woop! Lite kul är att jag i fredags morse fick ett sms från säljaren där det stod: ”Hej, jag har köpt nu. Jag ska jämföra flera mäklare. Kan du komma förbi?” Jag ringde upp, bokade in ett möte till 15:00, efter lite förhandling fick jag uppdragsavtalet vid 20, en timme senare låg annonsen uppe som på gång på våran hemsida, jag bjöd in till förhandsvisning på tisdagen och på onsdagen fick vi ett bra bud som vi skrev på. Så kul ju!! När du ska sälja: välj då en mäklare som jobbar aktivt för dig och inte bara lägger ut annonsen på Hemnet och hoppas på det bästa. Tips från coachen!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin