As of now

◾️Nedräkningen är äntligen nere på ensiffrigt! Egentligen kom vi dit redan igår, men det gör ju inte direkt mig mindre glad nej. 8 dagar to go!

◾️ Min lillasyster Wilma var uppe i Stockholm igår! Väldigt oväntat fick jag en snap om att dom var här på klassresa. Så 1 timme på stan hann hon klämma in mig på. Som jag saknar henne alltså!

◾️ Jag behöver tips på en ny serie! Något som finns på antingen Netflix eller Viaplay. Igår kväll satt jag och bläddrade i över 20 minuter innan jag klickade igång ett avsnitt av VÄNNER bara för att se något innan jag hade ätit upp. Så hit me up!

◾️ Utav någon anledning är jag fruktansvärt sugen på tårta. Med tanke på att vi bara är två personer hemma, varav den ena inte är något jättefan av grädda pch den andra remt ut sagt ogillar det, så blir det inte så ofta att jag äter någon. Och det visar sig tydligen idag

◼️ Jag längtar verkligen efter att börja packa! Nu när jag kikar igenom mina bilder inser jag att jag har så mycket fina sommarkläder som jag nästan hade glömt bort nu under det här halvåret som man bott i stora stickade tröjor.
Ett par dagar till, sen ska allt fram!

◾️ Varför är människans mående så skört? Framför allt vi tjejers? Ena sekunden kan livet vara bra, bara för att i sekunderna efter drunkna i ångest... Story of my life för tillfället (med övervägande del i de senare sekundrarna)

◾️ Det finns fortfarande en del saker kvar på min Bloppis, så jag har sänkt priserna i hopp om att göra ännu mera plats i garderoben. Så kika in HÄR och Torsdags-fynda =)

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Serier på Netflix: the 100, the fall, you och dirty John. Viaplay: the Good wife. Hoppas något av förslagen är tull någon nytta ❤️
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Sett 2/5 och älskar, så tack för tipsen på dom andra =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Haha åh, jag gillar inte ens tårta men till och med jag blev ju sugen på det efter det här haha 😃 ❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahhaa! Då förstår du hur goda dom är alltså? 😉 KRAM <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin