Årsresumé 2021

Och så var vi där. 2021's sista dag. Nejmen vänta lite. När vi vaknar (eller till och med när de flesta av oss går och lägger oss) är det alltså 2022? Jag vet inte om jag ska säga att det är sjukt, lite skrämmande eller om det helt enkelt bara är. För hur vi än vrider och vänder på det så är det ett faktum. Så varför inte fira in det ordentligt?

Innan dess ska vi såklart fortsätta där vi stannade igår och avsluta sammanfattningen av 2021.

Juli

Första dagarna i Juli gick åt till att bygga i lägenheten. Mamma, Pappa och jag körde järnet från morgon till kväll. Inget gick så som det skulle, allt tog mer än dubbelt så lång tid, men det gick vägen och blev till slut hur bra som helst. Världens dreamteam!
Dagarna mellan att jag gick på semester och åkte hem till min älskade ö hann jag med att både vaccinera mig och gå på min kortaste dejt ever. 07:00 sågs vi på Vetekatten (då de öppnade då) och 07:30 lämnade han för att hinna med sitt tåg. Alla sätt är bra utom dom dåliga, eller vad ska man säga? Haha!
Resten av månaden njöt jag av på Gotland. Jag försökte fylla dagarna med upplevelser (lyckades rätt så bra, men 2022 ska bli än bättre). Roadtrips, vinkväll på Strandpromenaden med Agge, glas ute på stan och så kom ju @isabylund och hälsade på mig. Repris på det nästa år?

Augusti

Månaden kickades igång med dubbla kontrakt samma dag som jag kom tillbaka från semestern. Jag började undersöka Kungsholmen med löpturer runt och över till såväl Gamla Stan som Söder. Vet ni att innan jag köpte min lägenhet hade jag inte varit där mer än 4 gånger varav samtliga var när jag var på visning?
Lisa fyllde år och bjöd in till poolparty. Vi var också på första "festen" sedan corona började. Alla innerstadskontoren var nämligen bjuda upp till TAK, så trevligt! Det var första gången jag fick träffa alla. Sen får vi såklart inte glömma att det var i Augusti jag lyckades lura alla jag träffade att jag hade börjat med MMA, vilket egentligen bara var en coolare omskrivning av situationen där jag nös mig själv till ett blodigt öga.

September

Matilda Berlin, 26 barre. Det skedde egentligen inte förens i mitten av månaden, men då firades det både med lunch med min älskade syster och sen en fantastisk tryffelpasta till middag med mina kollegor. Men innan det gjorde kontoret Gotland där vi bland annat bodde på Grå Gåsen (Så mycket bättre), Surflogiet och Visby. Väl tillbaka i Stockholm hittade jag två nya favoriter Hotell Dagmar där många dagar tillbringades (and still does) och Tetto (dit jag skall dra med Lisa, Isa och Elin första kvällen jag är tillbaka i Stockholm i Januari igen).

Oktober

Med rädsla för att hösten skulle bli lika hemsk som den 2020 (vi mådde inte bra då, haha) gjorde jag allt för att hitta på saker så varenda helg var bokad. På den lite mindre roliga sidan började månaden med att Farfar gick bort. Jag som gillar att se the silverlining i allt ser det positiva i att min älskade familj kom upp Oktobers första helg. Den andra checkade jag och Wilma in på Ellery Beach (DRÖM säger jag bara!). Den tredje hade vi den första Fastighetsbyråns-AWn och även min första riktigt utgång på forever. Och den fjärde checkade jag in på hotell. Nämen ni hör ju. Addera sen alla mysiga fikor och det faktum att jag (eller snarare mina säljare) fyllde månaden med blommor vilket jag är så tacksam över. Att konstatera: Oktober 2021 kickar Oktober 2020's ass.

November

Även om Oktober var mycket bättre än året innan, gick jag in i November med en fortsatt rädsla. Den hann jag dock inte hålla så mycket fokus på för hela månaden kan stämplas med jobb. November är nämligen den i särklass bästa jobbmånaden jag haft, och även en riktigt bra inom hela företaget. Jag tror faktiskt jag landade som nummer 6 av de som omsatte mest på hela Fastighetsbyrån. Hur sjukt?
Men med den fortsatta rädslan fortsatte jag att fylla dagarna (till viss del). Farfars begravning tog plats och följdes bokstavligt talat av Vinterfesten som hölls på Berns. Där vann jag både "tips-tävlingen" och fick kliva upp på scenen som Topp 10 rookies i Stockholm.
Vi åkte tillbaka till Ellery, den här gången var det inte privat utan som konferens och jag fick (äntligen!) fira min 25-års dag på APO tillsammans med Isa, Lisa och Elin.
Utanför jobbet så började jag komma i ordning i lägenheten. Nu är garderoberna målade, jag köpte både nytt mat- och soffbord och fixade med både det ena och andra.

December

Efter highs kommer lows. November var en sjukt bra månad på jobbfronten, December sög. Rent ut sagt fullkomlig katastrof. Så istället fokuserade jag på att njuta lite av julen. Lisa bjöd in till Adventsfika, kontoret gick på julbor på Berns och jag och @isabylund gjorde julmarknaden i Gamla Stan. Bäst av allt var dock Lucia konserten i Hedvig Eleonora kyrka. Utan tvekan ett MÅSTE nästa år med. Den 17e checkade jag ut efter julbord på jobbet, tog mitt pick och pack och åkte ned till min älskade ö. Här har jag unnat mig att träna precis så mycket jag vill (vilket jag också gör, hehe). Och såklart så har jag firat jul både en, två och nästan tre gånger. Om jag njuter? Hell to the yes!

Och med det sagt säger jag: Tack 2021 för ett faktiskt helt otroligt år trots vare corona och allt däremellan. Nu ser jag utan tvekan fram emot vad 2022 har att ge mig!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin