Årsresumé - 2018

Del 3 utav 3
Del 1 hittar du HÄR
Del 2 hittar du HÄR

Även om det egentligen var rätt så långt ifrån höst, speciellt med tanke på att det fortfarande var typ 30 grader ute, så började min höst den 15 Augusti. Det var då jag lämnade sin sommar på Gotland och åkte upp till Stockholm. Vistelsen där blev dock inte längre än ett par dagar, för sen klev jag och Richard på planet som tog oss till New York.
Alltså OMG vilken resa! Vi såg typ allt <-- vilket är en lögn med tanke på att man nog aldrig hinner se ALLT i NY.
Utan tvekan en resa jag rekommenderar alla!

Väl hemma drog allt i vardagen igång, och jag påbörjade mitt andra år på KTH. Den stora skillnaden var dock att jag lyckades få in en fot på Fastighetsbyrån och hade mina första praktikdagar där.
Även om jag visst vad jag ville bli innan, så gjorde dessa dagar mig säkrare än någonsin på att det är mäklare jag ska bli. Och vet du vad? Jag kommer blir en grym en!

2018 var året jag blev inbjuden på både mitt första och mitt andra event (i Augusti och sen November). Det var fantastiska @artibus som hostade, och förstå att jag var nervös när jag satt där i bilen och åkte från Stockholm till Dalarna för at träffa en person jag enbart skrivit med via sociala medier. Men jag tackar Gudarna för att jag vågade, för maken till sån fantastisk människa hade jag aldrig träffat annars!

Det var också året jag blev fotograferad för första gången. Samma sak där. Allt tack vara sociala medier.
Då var det @photosbyjorgen på insta, som hörde av sig och vi fick till två fantastiska sessions. Kunde inte blivit något annat än i exstas när jag såg resultaten

Jag åkte iväg till Köpenhamn och Svettkliniken för att få min årliga botoxbehandling mot min hyperhidros. Så mycket smidigare i år när jag kunde åka hemifrån på morgonen, komma till Arlanda, ta mig till Köpenhamn, flyga tillbaka och sen vara hemma redan på kvällen igen, jämfört med mina Gotlands år när det hela är minst ett tvådagars projekt

När det kommer till träning hade jag en liten dipp i höstas. Dipp för mig betyder inte att jag slutade träna, utan att jag tappade den där riktiga kärleken och gnistan. Jag hamnade i samma spår, gjorde samma saker....

Men vissa riktiga höjdpunkter har jag haft.
- Först ut var årets träningshöjdpunkt - Les Mills Live! En heldag fylld med alla mina favopass. Kan inte bli så mycket bättre.
- Jag började träna på Berry's Bootcamp
- Jag tog steget vidare inom min instruktörsroll och gick AIMen för BodyJam (Advanced Instructor Modula), vilket är bland det bästa jag någonsin gjort. Alla ni som är Les Mills instruktörer - gå den!
- Jag började gå på BodyBalance och BodyCombat varje Lördag morgon. Bästa starten på helgen! Dessutom fann jag kärleken till Combaten, vilken jag nu är bokad på intruktörsutbildningen för

Oktober bjöd på mitt första SATS Awards. Lärdomen där - gymfolk kan verkligen festa! Vilken natt! Så mycket dans, så mycket skratt, så mycket kul!
Dessutom hörde Sofie av sig och frågade om jag inte ville gå med och se på inspelningen av Talang. Och det sa jag såklart inte nej till. Så håll utkik när det börjar gå på tv om ni inte ser mig sitta där i mitten bakom jurryn

För första gången någonsin har jag njutit utav hösten. Inte bara känt att det var en transportsträcka, utan verkligen myset till tusen. Underbart!

Efter att ha skrivit klart tentorna i första perioden drog jag med mig Wilma på en weekend. Vi hade ett par helt otroligt mysiga dagar tillsammans i Riga. Bara Hon, jag och ingenting annat!
Bortsett från paniken i mardröms-scenariot där vi blev övergivna mitt ute på landsbygden på andra sidan stan från flygplatsen där planet vi var så nära att missa skulle gå ifrån, var det en helt otrolig resa! Dessutom kommer det nu att vara en resa vi ALDRIG glömmer, haha!

Bara 2 helger senare var det dags för nästa resa. Den här gången var det istället jag och Richard som åkte på en weekend. Planen var att vi under 3 dagar skulle njuta utav Islands fantastiska landskap. Istället möttes vi utav stormvarning i samma sekund vi klev ut från flygplatsen. Men trots spöregn och stormbyar fick vi ett par fantastiska dagar!

Det har tagit nästan ett helt år, men äntligen börjar våran opersonliga, nyproducerade, lägenhet kännas inredd som ett hem. Tack vare ett par FANTASTISKA samarbeten har vi både matta i vardagsrummet, tavlor på väggarna och en heltäckningsmatta i sovrummet

December kickades igång på absolut bästa sätt! Tillsammans med mina fantastiska tjejer i plugget hade vi en supermysig kväll med pepparkaksbak, lussebullar, julmusik och jultröjor. UNDERBART!

Jag fick också resultatet på tentan jag var övertygad om att jag hade F:at. Första någonsin, för att tillägga. Men jag klarade den, och aldrig i mitt liv har prestationsprinsessan Matilda varit nöjd med ett E. Månadens stora lärdom: Sometimes good is enough!

Efter en vecka med Lucia-firande, julpub och julfirande med SATS Täby Centrum kom min Familj upp för att tillsammans med min Farbrors familj, åka ut till Norrtälje och fira jul med Farfar. Så himla mysigt! Därefter pussade jag Richard hejdå och åkte med Mamma, Isa och Wilma till Arlanda

Den 16 December vaknade jag upp på ett vintrigt Gotland! Jag tillbringade morgonen hemma, vid Mamma och Pappas köksbord, i huset där jag växte upp framför årets julkalender. Kan ju typ inte bli mysigare än så!

Sen har det varit full on jul-mys! Först en vecka hemma med familjen, julbak, en del tentaplugg och bara allmänt mys.
Den 24 firade vi jul hemma vid Richards familj, den 25e var det självklart utgång och en riktigt kul kväll på Munken, och den 26e firade vi julafton hemma med familjen då Pappa var planerad att jobba på riktiga julafton. För mig handlar julen verkligen enbart om att vara tillsammans! Att samlas och tillbringa en hel dag med varandra, en massa god mat och tacksamhet över livet!

Och lite så tänker jag tillbringa resten av året! Tacksamt, hemma på ön, med näsan i tentaböckerna och lyckligare än lyckligast.
Tack 2018 för ett fantastiskt år!

Gillar

Kommentarer

Alice,
Årresumeer måst du vara bland de roligaste inläggen!
alicelindstrom.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? älskar dom =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
GuD vad mycket kul 😍
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Det har varit ett fantastiskt år!! <3
nouw.com/matildaberlin
Johanna,
Vilket härligt 2018 du har. NY skulle jag så gärna vilja åka till!
momentsbyjohanna.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Det borde du VEKRLIGEN göra!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilket år:) Så fint,roligt och snyggt inlägg,som alltid,underbart,kram påDig
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack, tack, tack finaste du <33
nouw.com/matildaberlin
sofieevelina
sofieevelina,
Vilket år du haft! 😃
nouw.com/sofieevelina
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det har jag verkligen!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Underbart att läsa! Och i mitten av detta inlägg någonstans började jag följa dig! Såå glad att du fick mig att hitta hit! 😃 Stor stor kram <3
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Kan inte säga något annat, än DETSAMMA <33
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Vilket fantastiskt kul och fint år du haft vännen <3
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det har jag VERKLGIEN haft!! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Wow till den här delen också!! Sjuuuka bilder, älskar dessa inlägg <33
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tusent ack fining <3
nouw.com/matildaberlin
eselimovic
eselimovic,
Jätte kul att läsa! Kram på dig <3
nouw.com/eselimovic
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jasmine,
Så roligt att sammanfattande få se tillbaka på ditt år 2018 i bild och text, i synnerhet då jag endast varit läsare under hösten. Du lever ett inspirerande liv! Tack för att du delar med dig.
Kram
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack sötaste du! Så kul att höra! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin