Ärliga listan

1. Tre guilty pleasures?
1. Sötningsmedel 2. Paradise Hotel 3. Alldeles, alldeles för långa och för varma duschar.

2. När grät du senast och varför?
Het ärligt så minns jag inte. Hur skönt??

3. När kan du vara dig själv till 100 %?
När jag är med min familj. Det är nog faktiskt bara då jag är heeeelt och hållet mig själv, utan filter eller spärrar. På gott och ont, för även om jag kan vara så är det bara dom som också får hur, rent ut sagt, förbannat jobbig jag kan vara (gnällig, negativ, kontrollgalen, tjurig som en 5-åring när jag inte får min väg, självisk yada yada yada)

4. Tre saker du avskyr?
1. Orättvisa! 2. När det är stökigt (då blir min hjärna kaos). 3. Hyckleri (går väl lite hand i hand med orättvisan).

5. Hur är/var du i skolan?
En regelrätt prestationsprinsessa. Ni vet en sån som följer alla lagar och regler, som emellanåt satt kvar inne och pluggade på rasten, som aldrig har lämnat in något sent och som fick stipendie för bra betyg. Jag var också hon som var ett hårsmån ifrån väggen...
Idag går jag istället en utbildning där mina betyg inte spelar någon som helst roll för min mäklarlicens, så jag är betydligt lugnare.

6. Vad blir du stressad av?
Vad blir jag inte stressad utav? Haha! Nej men oreda och kaos runt omkring mig, när jag har lite för många bollar i luften samtidigt, muntliga presentationer och insikten av att man är barbent men har glömt att raka benen.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Förhoppningsvis glad, sprallig, ambitiös, driven, omtänksam, möjligtvis något tråkig (trivs lite för bra med mina rutiner, hehe) och kanske en aning tillbakadragen, men annars allmänt trevlig.

8. Hur uppfattar du dig själv?
Copy-paste på det ovan, men också fruktansvärt tjurskallig (när det vill sig till), emellanåt lite för självisk, fruktansvärt rolig (men med sämst humor) och oerhört tröttsam när jag har svårt att anpassa mig.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
Muntliga presentationer!! Alltså HATA! Det räcker med att jag ska ställa mig framför en klass på 7 personer och jag får hjärtklappning och tappar talförmågan. Däremot är något utav det absolut roligaste jag vet att leda mina älskade gruppträningspass. Det finns liksom inget bättre än att ställa mig på scenen framför mina deltagare och köra järnet! Och då gäller regeln ju fler desto bättre. No logic!

10. Tre otippade saker om dig själv?
1. Jag förstår inte grejen med märkesväskor.
2. Mitt första husdjur var vandrande pinnar.
3. När jag var runt 14 hade jag en period på över ett år där INGEN fick ta bilder på mig. Jag vägrade verkligen att va med. Till och med på familjebilden i Rom.

11. När känner du dig som vackrast?
På en helt vanlig snyggdag. Ni vet en sån dag när håret gör som man vill, huden är finnfri, sminket lägger sig precis rätt och outfiten känns on point, men samtidigt är det absolut inget speciellt alls utan en vanlig skol-/jobbdag.

12. Något du funderar mycket över?
Vem är jag ens? Vad vill jag med mitt liv? Vill jag verkligen det jag vill just nu? (Svar ja!). Är jag dum om jag inte bara gör något helt annat? - allt det allmänna existentiella helt enkelt, haha!

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Jätte bra frågor - alla - för ovanligheten skull - många sånna här frågelistor ger en känsla av att frågorna är konstlade o ger inte alltid bra ärliga svar. Men det här var riktigt bra frågor o du ger intressanta bra personliga svar.
Helt klart frågor för flera att "låna" 😊
nouw.com/itismadeby
amandassofi
amandassofi,
Hade också vandrande pinnar som liten haha! Kanske är konstigaste djuret va...?
nouw.com/amandassofi
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Sista frågan, känner igen mig. Vem är jag? Vad gör jag??
nouw.com/corneliakarlsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Åh så himal mysig lista, intresanta svar du bjöd på också! Instämmer helt på den sista, ibland är det så svårt att veta vem man är och vad man vill i livet. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
tildablanksvard
tildablanksvard,
Gud vilken rolig lista, super intressant att läsa, kram<3
nouw.com/tildablanksvard
coconuttie
coconuttie,
Veldig gode svar, det er så koselig å føle at jeg blir enda bedre kjent med deg 😊 <3
nouw.com/coconuttie
malinkirstine
malinkirstine,
DÖR för dina ögon <3
nouw.com/malinkirstine
mollysvedin
mollysvedin,
Igenkänningsfaktor på paradise hotel haha!! <3
nouw.com/mollysvedin
Hannas krypin,
Vilket roligt inlägg att läsa. Mina första husdjur var också vandrande pinnar. Hehe, det där med att leda pass utan problem och prata i grupp och få stora skälvan av det känner jag igen mig i. Jag hatar muntliga presentationer men leda pass eller ge mig ut på fotbollsplan och leda 22 killar är inga problem....
hannafialotta.blogg.se
linndossing
linndossing,
Underbar lista! Får man låna den vännen? Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin