Årets första kontrakt

Guess who's back, back again <--- my anthem igår. Jag har en sån total schizo-vecka när det kommer till mitt känsloliv. Vilket kanske också märks på mina sociala medier. Det kan inte vara lätt för er att hänga med i svängarna, haha! För å ena sidan har jag haft fortsatta total-ångest motgångar både i privatlivet och på jobbet. Lite som ett tygndtäcke som konstant hänger över mig.
Men å andra sidan kommer dagar som gårdagen.

Till och börja med hade jag som sagt mitt första BodyCombat-klass för i år. Bortsett från att headsetet var alldeles för stort och bokstavligt talat ramlade av mig i samma sekund jag började svettas (låt 2) så att jag fick skrika mig igenom passet gick det jättebra. Sååå kul att vara tillbaka!

Efter det rullade dagen på med x antal timmar ringning som för en gångs skull inte resulterade i nej, nej och åter nej, utan i flera bokningar. Alla ni som jobbat med telefonförsäljning/mötesbokningar/liknande vet exakt hur motigt det är med alla dom där nejen och hur otroligt det känns när man lyckas boka den ena efter det andra.

Vid fyra hade jag ett kundmöte och fick ett signerat uppdrag, så senare i år kommer ni att få se en jättesöt liten 1a på Birger Jarlsgatan. Så kul! Och än roligare - en oerhört snöig promenad (hur mysigt) tillbaka till kontoret och ett möte senare så har jag haft årets första kontraktsskrivning. Rådmansgatan 15 såld innan den ens kom ut på Hemnet och till ett riktigt bra pris. Yaaay!
So guys, guess who's back, back again =)

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Vad kul att det går bra på jobbet<3

nouw.com/louiseedling
ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Gud va kul 😃
nouw.com/ellenbjorsson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Men heja dig!! Så grym❤️

nouw.com/cassandraharaldsson
Pia,

On the road again!

www.piaw.se
Malin
,

Jag försöker hitta inlägget om hur lönen fördelas till mäklare. Kanske minns jag fel att du skrivit om fast lön, provision, osv ? Kan du länka eller skriva om det? Vore så intressant! 😊

Hannas krypin,

Men så roligt! Både med passet och att få årets första kontrakt. Grymt ju!

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin