Är stolt över mig själv

Det var det! Idag är sista dagen innan jag imorgon kliver på båten för en arbetsvecka igen. Jag fick idag frågan om hur det känns att friveckan är slut, och även om jag (såklart) vill vara ledig känns det inte piss och pannkaka. Ärligt talat ska det bli lite skönt att efter den här (fantastiska) fartfyllda veckan få komma tillbaka till lite rutiner.

Jag ska våga säga ja, och inte nej som jag brukar göra! Så stod det på min summer-bucketlist. Jag kikade tillbaka på den imorse då jag tänkte publicera en liten recap och hur det hitills har gått på den snart. Efter att jag läste det bestämde jag mig för att ta beslutet och våga göra något som jag aldrig har gjort i mitt liv tidigare (lite lätt hemlighetsfull, hehe). Och vet ni vad? 1. Det blev så sjukt bra, och 2. jag är så sjukt stolt över mig själv för att jag gjorde det. Så mer JA i livet!

#BodyAttackLove! Ni som har kört releasen nu vet precis vad jag pratar om. För OMG vad bra den är! Jag fullkomligt hatar det faktum att SATS inte har passet, nästintill så mycket att jag överväger att byta gym. Men bara nästan. Så nu gäller det att proppa resterande dagar på ön med så många pass jag bara kan!


Jag har för första gången i mitt liv testa en epilator. Det var en utav grejerna jag valde i min vinst från Remington. Om det hör ont? Ja! Benen funkar, men när det kom till bikinilinjen skrek jag högt, haha! Så dit går jag inte igen. Men om det håller i 3-4 veckor (som det står på förpackningen) kommer jag utan tvekan fortsätta med benen.

På tal om ont så ska man aldrig tänka Hur dum är jag inte som gör det här? Och hur ont kommer det inte göra om det går åt skogen? Speciellt inte när man håller i en kniv... Det vet jag, och mitt vänstra ringfinger, alla fall nu. Hehe. Tack och lov gick det bra, och det räckte med ett litet plåster r att stoppa blödningen, men f*n vad ont det gjorde.

Familjemiddag coming up! Yes, dom här sista ledig timmarna ska tillbringas med mina nära och kära, god mat och en massa kärlek! Bästa sättet att starta (eller avsluta) veckan på (beroende på hur man ser på det).

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Klart du ska vara STOLT över dig själv, du är så grym!!! Ha en RIKTIG bra vecka nu finis KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
artibus
artibus,
älskar att du höjer dig själv på detta sättet hjärtat!! Jag älskar epilator, tips är att byta lite från ben till ben då tycker man inte att det gör lika ont. Inte jag iaf, finns även dom du kan använda i dusvhen. Ju längre hår ju ondre gör de. Du kommer bli fast!! <3
nouw.com/artibus
Ida,
Epilator testade jag för hundra år sedan och fy satan va ont det gjorde 😂
Ha en mysig middag med familjen nu 😘 Kram
onlyonewaytogo.blogg.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Fina du ❤️
nouw.com/matildawaern
nathaliesandbergg
nathaliesandbergg,
Finaste du! Älskar verkligen hur ditt pepp mot dig själv smittar av sig på en annan. Kram i massor!! <3
nouw.com/nathaliesandbergg
erikarobertsson
erikarobertsson,
Hoppas du får det bäst, det låter som att du är på gott humör <3
nouw.com/erikarobertsson
emmel
emmel,
Hoppas du får en härlig jobbvecka 😊 Kram
nouw.com/emmel
malinkirstine
malinkirstine,
Du är så JÄKLA DUKTIG <3 Hejar på dig varenda dag! Kram
nouw.com/malinkirstine
happyM
happyM,
Åh det ska du verkligen vara!!❤️ Stor kram
nouw.com/happym
Yasmine,
Du ska verkligen vara stolt! <3 KRAM
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin