Är jag Stockholmare på riktigt nu?

Godmorgon från radiotystnaden!

Jag blir alltid lika chockad av mig själv när det nu går ett par dagar (till och med 3) utan att jag publicerar något här inne. Det är lite skillnad det mot för ett par år sedan när jag vägrade göra något annat (gå ut och äta middag, åka hemifrån för att utföra ärenden, fokusera på föreläsningarna i skolan osv) om jag inte hade både skrivit mina egna inlägg och kommenterat andras. Jag ska erkänna att jag kan sakna delar av det. Inspirationen som flödade, "tvånget" till att fota och vara kreativ, communityt som det var. Å andra sidan känns det väldigt sunt att ha bytt prioriteringar i livet. Och det är vad som hänt den här helgen. Fokus låg på annat än bloggen helt enkelt.

Fredagen var en väldigt trevlig dag måste jag säga. Även om den inte riktigt blev som jag planerat. Dagen började med ett riktigt grymt pass på Barry's per use'. Hatar det faktum att vi har bankmöte på fredag (vilket vi har en gång i månaden) för då hinner jag inte få in det utan måste träna annat. Men men. Efter det gick jag och satte mig på Joe & The Juice för lite admin-jobb. Två bostadsbeskrivningar, X antal mail och en del annat fix senare mötte jag upp mina kollegor för att gå och käka lunch på Riche.

Jag har fått höra att man inte är Stockholmare innan man ätit köttbullar Riche - så check på den.

Tanken var sen att skriva ett kontrakt och ta in på hotell för en liten staycation (jag hade ju lovat mig själv att om jag klarade av det mål jag satte för 1 månad sedan skulle jag checka in en natt). Så jag tog en vända på stan i hopp om att samtalet skulle komma. Men kontraktet blev inte av och jag fick sån beslutsångest kring valet av hotell att jag först träffade upp en kompis på ett glas och sen köpte med mig en pokébowl hem istället. Hör ni vilken lyxig fredag?? Fler sånna tack! Och därför fick ni inget inlägg. Livsprioriteringar kallas det, något jag behöver bli bättre på.

Ha en fin dag!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin