Är jag sjuk?

Good morning you guys!

Hoppas jag i alla fall. Jag ska erkänna att det här inlägget är tidsinställt. I skrivande stund är det torsdag kväll, klockan är strax efter 22 och jag sitter uppkrupen i min soffa och kollar på MIN tv ( <— kan inte sluta älska’t). Varför skriver jag då inlägget nu och inte imorgonbitti (dvs idag)? Jo, igår var jag och fick dos nummer två och typ alla jag pratat med har blivit sjuka dagen efter. Så jag har väl mer eller mindre preppat för det. Bortsett från ett tillträde är mitt schema tomt idag (mail, bostadsbeskrivningar, ett par samtal och en utbildning kan jag styra hemifrån sängen tänker jag). Så risken är att jag ligger och sover såhär dags. Samtidigt har jag ju levt enligt ”våga vägra vara sjuk” och hållt det de senaste ären, så jag har egentligen svårt att se att jag är utslagen. Men vem vet?

Har jag förresten sagt att jag har världens bästa kollegor? Jag inser mer och mer att mäklare är ett speciellt folk, haha! Med tanke på hur mycket vi jobbar så blir det verkligen en livsstil. Jag är utan tvekan mer på kontoret (eller i någon annan persons lägenhet) mer än jag är i min egna och hänger med mina kollegor mer än min familj och mina vänner. Därför är det så otroligt viktigt att omge mig med personer jag gillar, som ger mig bra energi och som jag kan lita på. Och det har jag!

Jobbet i all ära men vi vill göra mer grejer utanför det. Visserligen slutar det ändå att vi sitter och pratar försäljningar i alla fall, haha. Men ni fattar. Så vi brukar boka in en lunch här eller en middag där. Igår, efter mycket om och men hamnade vi på Mahalo. Jag insåg att jag har fasen inte ätit där på över 4 år så det var verkligen på tiden. Och MUMS vad gott!! Mer middagar som denna säger jag bara!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin