Är jag en workaholic?

Är jag en workaholic? Jag vet faktiskt inte. Kanske faktiskt? @isabylund ställde mig frågan för ett tag sen och jag viftade bort den. Inte är väl jag? Men sanningen är kanske den att jag är det. Jag älskar mitt jobb, även om det går konstant upp och ned och att jag alltid känner pressen av att vara tillgänglig och att jag alltid kan göra något mer. Det finns enormt många baksidor. Men ändå hittar jag mig själv sittandes med datorn för att fixa det ena, planera det andra, lägga upp en annons här, fixa med bilder där. Speciellt kan jag komma på mig själv med tanken ”Perfekt att jag är ledig! Då hinner jag fixa det här, för att sen ligga i fas och hinna göra X, Y, Z på jobbet imorgon.” Tur att jag tycker det är kul, haha!

Borta bra, hemma bäst, men jag saknar redan min familj. Mitt hjärta är alltid tudelat mellan Gotland och Stockholm. Ångesten är alltid brutal när jag ska lämna ön, men lyckan total när jag kommer till Stockholm. Och det vice versa. Jag har de senaste åren tänkt att mitt hjärta är just det - delat i två. Men sanningen är att det är delat i tre. ”Home is wherever I’m with you”. I det här fallet är You = min familj. 24 timmar ifrån dom och mitt hjärta skriker. Sjukt nog är det ju bara strax över 1 månad kvar innan jag åker hem igen då min älskade sladdis tar studenten.

Jag älskar att resa. Ni bah, no shit! Men, jag hatar att resa. Låt mig förklara. Det finns inget bättre än att vara utomlands (om jag är taggad på de 3 resorna jag nu äntligen har bokade efter att inte ha lämnat landet pre corona??), men hela processen med att packa, släpa väskor, sitta still i en stol i timmar, att vänta osv osv. Nej fy, jag hatar’t.

Finns det ens något trevligare än blombud? Nej, jag tror nog faktiskt inte det. Eller snarare att helt enkelt få blommor. Man blir ju rent ut sagt lycklig in i själen. Det är bara synd att själva budandet är så löjligt dyrt. Jag vet ju själv hur lycklig jag blir av blombud och jobbar ju på att bli en härligare människa, så allt jag vill är att skicka buketter till både höger och vänster men riktigt så blir det inte. Mer blombud åt folket säger jag ändå.

Att BUSA ansiktet klockan 22:30 i en lägenhet utan taklampa är inte att rekommendera. Speciellt inte när man är blek som ett spöket och dessutom får för sig att lägga dubbla lager, hehe. Å ena sidan kan jag dock konstatera att jag ser så otroligt mycket fräschare ut med lite färg i ansiktet. Å andra sidan är mina fingrar numer randiga…

Jag är just nu inne på min tredje vita vecka. Efter veckan innan insåg jag att jag behövde det. Då drack jag nog varje dag. Egentligen ingen fara i sig för det var bara ett glas eller två socialt ute. Men både jag och min plånbok kände att jag behövde ett break. Får se om det håller veckan ut eller hur det blir. Nästa fredag är det i alla fall kört för då ska vi på Out Of Office Mäklar Editon. Hur kul??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin