Är helt otroligt tacksam!

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR

Hej och välkomna till Matilda Berlins väldigt schizofrena liv, och således väldigt schizofrena blogg. Igårkväll fick ni läsa om depp och ångestklump i magen bara för att idag få läsa om tacksamhet och lycka, haha! Men är det samtidigt inte lite utav det vackra i livet? Att man vet att oavsett hur dåligt man än mår så kommer det en ny och bättre dag. Eller så vänder det till och med under kvällen. Typ som igår.

Tack vare stöd, kärlek och lite mys med mina fantastiska vänner så orkade jag ta mig in till Torsdagspubben. Jag måste erkänna att jag verkligen övervägde att strunta i den och bara stanna hemma, men tack och lov gjorde jag inte det. Istället åkte jag in och hade hur kul som helst. Det var Sportig (sektionens sport-förening) som styrde så det var både Fifa-turnering, twister-spel framme och rundpingis igång. Alltså hur kul?? Jag minns inte ens när jag spelade pingis sist, och plötsligt var jag 3a i rundan. Nej, så kul! Några bilder blev det tyvärr inte, men en och annan instastory ligger fortfarande uppe =)

Det slog mig på vägen hem att det faktiskt var evigheter sen jag langade en tacksamhetslista, så jag påbörjade en på tuben hem. Den övergick sedan i lika stor del saker jag bara är lycklig över, och Fredag och allt som det är så är det vad jag idag delar med mig utav =)

Jag är extra tacksam och lycklig över:

Mina otroliga vänner! Alltså, vad hade jag ens gjort utan dom?? Det är så sjukt att jag har levt en sån stor del utav mitt liv utan att ha sån vänskap runtomkring mig. Jag tror visserligen inte på att man kan ångra saker, utan det var vad jag ville där och då. Men just nu är jag så sjukt tacksam över att jag vill ha dom i mitt liv, att jag prioriterar dom på ett helt annat sätt, och framför allt att dom verkar vilja ha mig i deras liv med.

Att jag har kommit så långt att jag kan göra saker nykter! För vissa låter det kanske sjukt, men för er andra blyga kan nog igenkänningsfaktorn vara riktigt stor. Att gå på en fest eller en tillställning där andra dricker och själv vara nykter var för mig innan helt otänkbart. Men igår var andra veckan i rad jag gick helt nykter på en Torsdagspub - och hade sjuukt kul! Det gör att jag istället för att undvika sånna situationer genom att sitta hemma numera kan vara ute och ha kul. Kan ni förstå vad jag menar?

Att jag bor så mycket närmre stan! För att fortsätta på punkten ovan. Plötsligt gör jag saker!
Under mitt första halvår i Stockholm var jag på riktigt inne i själva Stockholm en endaste gång. Under mina två första år på KTH var jag på en endaste pub. Nu är det ett stopp in till skolan och ytterligare 3 till TC. Jag kan vara spontan, jag kan hitta på saker, jag kan åka fram och tillbaka. Och jag älskar't!

Den HÄR mascaran! Jag har länge haft, och fullkomligt älskat, den "vanliga". Dock har min hyperhidros blivit riktigt illa på sistone, så alla mina träningspass slutade i total tvättbjörn. Men nu med den vattenfasta, som man dessutom helt enkelt (och sjuuuukt skonsamt) tar bort med bara varmvatten, är jag svart på rätt ställen och ingen annan stans. Alltså älska!

Mina älskade föräldrar! Jag är så fruktansvärt tacksam ��ver att veta att dom ALLTID finns vid min sida, alltid stöttar, supportar och framför allt älskar mig. Trots ett hav mellan oss vet jag att dom aldrig är längre än ett samtal bort. Behöver jag btw säga att jag saknar dom otroligt just nu?? Skönt nog så ska jag träffa dom om bara en vecka! Längtar så otroligt mycket!

Många utav besluten jag tagit på sistone! Som jag skrev i förrgår lever jag just nu efter orden Var snäll mot dig själv, din kropp och alla runt omkring dig! För första gången på väldigt länge fattar jag just sånna beslut, sånna som är snälla mot mig själv och min egna kropp. Och just det är jag så otroligt tacksam över!

Vad är du lite extra lycklig och tacksam över?? Tell me!

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh så fint inlägg! Är väldigt tacksam över att jag är frisk, har vänner, sambo och familj som finns runt omkring mig och att mina magproblem bärjar bli bättre!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh som jag har saknat dessa tacksamhetslistor, det bara sprudlar glädje i dom. En sak som jag är riktigt tacksam över är alla fantastiska människor jag har omkring mig. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
elllensvensson
elllensvensson,
Fina du! Vad härligt att läsa såhär på morgonen❣️
nouw.com/elllensvensson
Pia Widlund,
Härligt inlägg. Ha en bra fredag!
www.piaw.se
Netti Starby,
Vad roligt att du tog dig till torsdagspubben och vilken härlig tacksamhetslista du har! <3 Kramis
starbys.se
granfeldts
granfeldts,
Du är ju såå fin, och skönt att du tog dig ut ändå! SÅ STARKT, kramisar <3
nouw.com/granfeldts
linndossing
linndossing,
Åh så underbart med en tacksamhetslista! Grym du är som tog dig dit & bröt det dåliga måendet! Bäst! Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Livet är som du säger så vackert med alla dess kontraster! 💞 Älskar din outfit vännen, du är fantastisk på alla sätt och vis! 💞
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin