Är det såhär det ska se ut?

I samarbete med Trendcarpet

Hösten utav inredning är igång! Som jag har nämnt ett antal gånger nu så har som mål att ta tag i och göra lägenheten både mysigare och finare. Under hela mitt liv har jag haft en förkärlek till ljuslyktor och ljusstakar, vilket också är typ att jag inrett med haha! Därför har Richard gett mig köpförbud på just det.
Så nu ligger fokus på annat. Fokus på att verkligen inreda och dekorera.
Hur långt jag kommit hittils? Well, jag har köpt en liten rund kudde, tre kvistar av en plast eukalyptus och ett litet kit med doftpinnar, hehe! Starkt kämpat? Jag vet inte ja, men tro det eller ej, det har redan gjort stor skillnad


Något som vi däremot har diskuterat är att lägga heltäckningsmatta i sovrummet. Richard är pro medan jag verkligen tvekar. Vad tycker ni? Yay? Nay?

Jag har alltid haft en förkärlek till trägolv, för jag tycker det är så sjuuukt fint. Allra helst ett bastant gärna lite lantligt ekgolv med breda brädor. Alternativt en fiskbensparkett. Ihhh, blir alldeles varm i hjärtat av att bara tänka på det.

Men samtidigt, som Richard säger, känslan utav att på morgonen krypa ur den varma sängen och istället för att sätta ned den bara foten på kall parkett, låta trampdynan mötas av en varm, mjuk matta lockar rätt ordentligt


Sen tänker jag heller inte sticka under stolen att det är rätt så väldans fint med. Innerst inne vet jag det, även om jag spontant vill skrika nej, usch och fy! Jag är nog lite ärrad utav den mintgröna, fläckiga heltäckningsmattan som var i sovrummen i Mamma och Pappas hus (det huset jag bott i under hela min uppväxt) när vi flyttade in där, haha. Jag måste se till att komma över det, för bara se på bilderna i det här inlägget eller på mattorna hos Trendcarpet.
Det kan ju faktiskt vara fasligt snyggt om det görs rätt! Håller ni inte med?

Gillar