ÄNTLIGEN får jag dela med mig

Som jag har längtat!! Ända sen i början av Augusti för att vara mer exakt. Det var nämligen då jag var på intag och tog in den mest otroliga lägenheten på Olaus Petrigatan 10. Det är en vindsvåning om 73 kvadratmeter disponerad som 2 rum och kök med en fantastisk balkong. Och framför allt, nästintill nyrenoverad ala instagram-style. Jag menar, bara se på den!!

Jag inser nu när jag skriver det här att jag verkligen skriver som en mäklare och inte alls som jag gjorde för ett år sen, haha.

Intag = det möte jag går ut på när jag träffar en ny potentiell säljare, berättare lite om bostadsmarknaden, vem jag är, varför dom ska sälja med mig och vad deras lägenhet är värd.

Intagen = att jag fått sign på ett uppdragsavtal och därmed förtroendet att hjälpa till med förmedlingen.

Så för att sammanfatta så var jag alltså där och träffade säljarna i Augusti då de också bestämde sig för att ge mig äran att hjälpa dom med den kommande försäljningen. Dock fotade vi inte förens i förra veckan och först nu var de redo att publicera annonsen. Så ÄNTLIGEN fick jag dela med mig.

Nämen alltså ser ni vad fin?? Hade det inte varit så att jag 1. hade brutit mot lagen, 2. med största sannolikhet förlorat min registrering och 3. inte direkt är i närheten av att få ett lånelöfte på den nivån, hade jag helt klart och utan tvekan köpt den själv.

Ni hittar annonsen HÄR.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,

Väldigt fräsch 🤩

nouw.com/johannagrahn
sofiahaag
sofiahaag,

Åååh dröm!

nouw.com/sofiahaag
Kajsastenberg
Kajsastenberg,
Åh vad fin denna lägenhet är !! 😊
nouw.com/kajsastenberg
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå fint <3
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Men wow så fin!! ❤️
nouw.com/happym
enna,

Men wooow så vacker lägenhet!! <3

sayyeastofashion.blogg.se
mariasvane
mariasvane,

Alltså verkligen förlåt, jättedum fråga. Varför är det olagligt om du hade köpt den?😅

nouw.com/mariasvane
feliciaidachristina
feliciaidachristina,

Åh är också intresserad av att veta varför det skulle vara olagligt och att du skulle bli av med din registrering om du skulle köpa en lägenhet du säljer? Eller alltså förstår att de är mest logiskt att de inte är tillåtet, men skulle vilja veta mer vad som gäller och lagen bakom det! Förstår liksom att det inte går ihop med att du tex skulle köpa en lägenhet du själv skulle få vinst av ifall du var signad för att sälja den, men är sjukt intresserad av att veta mer om det! Kram <3

nouw.com/feliciaidachristina
tildablanksvard
tildablanksvard,

Wow vilken magisk lägenhet!

nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin