Ansiktsbehandling <3

Dagen igår blev väl inte riktigt som jag hade räknat med. Passet på Barry's var riktigt svettigt och göttigt. Det var tungt eftersom att jag hela tiden hade lite ont i magen. Men jag tänkte väl inte så mycket mer på det. Klipp till att jag kliver ut genom dörren och inser att det inte bara är lite ont i magen utan det är min magkatarr. Vägen från Stureplan till kontoret (som vanligtvis tar ca 7 minuter) inkluderade 13 stopp innan jag till slut nådde soffan i mötesrummet där jag la mig gråtandes i fosterställning.

Och där låg jag fram till lunch. Tjohoo.... Sofia undrade om jag inte skulle gå hem. Men på samma sätt som man inte fick hitta på något efter skolan om man gick hem så kändes det lite som att jag inte fick hitta på något efter jobbet om jag gick hem. Och jag hade ju min ansiktsbehandling inbokad som jag absolut inte ville missa. Så jag tog min medicin, andades, kämpade, gick på ett möte (som jag lyckades leverera på - klapp på axeln!) och hoppade sen på bussen för att ta mig till Hagastan och Lina på Royalty Esthetics.

Jag har ju lite som mål att unna mig mer i vardagen. Det är ett av mina varför i varför jag jobbar som jag gör. En lyxig vardag. Så att unna mig tiden och en ansiktsbehandling var verkligen otroligt. För att inte tala om behandlingen i sig. Lina var HEEEEELT OTROLIG! 90 minuter totalt ompysslad med både masker, portömning, insmörjning, massage och allt däremellan. Jag kände mig som en helt ny människa när jag gick därifrån.

Rekommenderar till tusen!!! Ni hittar hennes bokningssida HÄR.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin