Annonsen på lägenheten är uppe och träningsvärken från...

Godmorgon hjärtan! Godmorgon Fredag! Och Godmorgon träningsvärk!
Holy Moly säger jag bara, för den här träningsvärken är verkligen inte att leka med. Bortsett från det enda lilla Combat-passet jag gick på när jag var hemma på Gotland så har jag inte fightats på jag vet inte hur många veckor. Men igår, efter beskedet om att jag numera kommer börja hålla pass på SATS Stadion (wihooo!), fick jag feeling och brände av ett pass. Vi kan väl helt enkelt konstatera tre saker:
1. Träningsvärken blir total.
2. Det märks att man har haft semester för fasen vad jobbigt det var.
3. Satan vad roligt det är!

Nu ligger bilderna uppe på den lägenheten jag har till försäljning i brf. Biografen. Ni vet den jag föreningen jag pratade om som har både egen biograf och eget gym för alla sina medlemmar. Alltså så himla snygg! Ni hittar annonsen HÄR, så kika in den väl!

New year, new me. Jag har alltid varit en sån person som älskar att vara hemma. Kalla mig enstöring och hemmakär om ni vill. Klipp nu till att jag inte haft en enda kväll hemma i min ensamhet den här veckan. Nog för att jag egentligen uppskattar mitt egna sällskap, men just nu undrar jag verkligen - har jag gått och blivit en sån person som inte vill vara själv? En sån som behöver sällskap? Jag känner verkligen inte igen mig själv längre. Vem är jag ens, haha!

Jag tror jag har förstört min mobil... Jag berättade ju för ett tag sen om hur jag bokstavligt talat kastade min mobil i marken. Inte för att jag var slarvig eller agerade dumt på något sätt. Nej, tvärtom. Jag skulle vinka tack till en bil som stannade när jag gick över vägen, och vips flög mobilen. Skärmen och allt höll. Däremot tror jag att jag måste ha skadat någon sensor i kameran, för porträttläget fungerar inte alls som det ska.

Jag kan inte bestämma mig. Jag vill egentligen bli lite mörkhårigare nu till hösten, men samtidigt så trivs jag oerhört bra i den nyansen jag har just nu. Vad tycker ni att jag borde göra? Fortsätta på blont eller faktiskt köra en liten höst-förändring?

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Men vad roligt med annonsen! Och vad skönt med träning, måste också komma igång igen - man mår då otroligt bra av att röra sig ordentligt! 💜
nouw.com/ellendelin
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag tycker att du ska fortsätta med blont, tror mörkare blir för hårt på dig :-*
nouw.com/johannagrahn
Alice,
Jag tycker din nyans på håret är superfin som den är! <3 Så himla fin lägenheten var, och så lyxigt med bio och gym! Kram!
nouw.com/aliceemericsson
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Alltid lite kul med en förändring tycker jag, men samtidigt gillar jag verkligen den nyansen du har nu! Väldigt svårt..
nouw.com/ebbasalomonsson
Yasmine ,
Svårt det där, men jag skulle nog ändå köra nyansen du har ett tag till och sen i vinter gå mot mörkare!
Jag ska kolla in lägenheten 🙂
Kram
yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Tycker ditt hår är SÅ fint nu!! Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin