Ångesten utav att inte vilja lämna

Innehåller affiliate-länkar

Jag har skrivit om det tidigare, det här med att vara hemma på två ställen. Och då menar jag inte bara hemma som i att jag kliver rakt igenom dörren till Mormor och Morfars hus utan att knacka och sen kastar jackan på stolen i hallen. Nej, jag menar 110% hemma i två olika städer. Lyckan när jag landar på Visby flygplats är obeskrivligt stor och ju närmre dagen jag ska åka kommer, desto större ångest får jag. En stor del utav mig skriker JAG VILL INTE ÅKA TILLBAKA. Men samtidigt är det en stor del utav mig som hela tiden känner mig instängd när jag är här och som inte gör något annat än att längta tills jag kommer tillbaka till mitt liv i Stockholm. På samma sätt som jag vet att jag alltid hoppar av lycka när jag landar på ön vet jag att jag kommer hoppa av lycka när jag landar på Arlanda. Jag har dragit på mig det lyckliga lotten, och det konstanta förbannelsen utav att alltid älska och känna mig hemma samtidigt som jag konstant längtar. (Vem hade btw någonsin kunnat tro att folkskygga Matilda skulle falla pladask för Stockholm, haha?).

Inte allt för oväntat för er som känner mig vid det här laget, har jag tillbringat dagen på 3 ställen: på mitt älskade hemmagym, på Espresso House med näsan djupt i kurslitteratur, och hemma i mitt älskade barndomshem.

Det är alltid något utav det bästa med att komma hem, att få träna med mina favoriter på stället där jag startade min gym-karriär (eller vad man nu ska kalla det). Så Zumba med Elin var ett stort måste för den här Lördagen (skillnaden mellan "våran" Zumba och fastlands-zumba går inte ens att beskriva. Det finns liksom en anledning att jag inte kör i Stockholm...). Efter det har plugget rullat på i flera timmar. Och nu har jag landat hemma för familjemys och hemgjorda hamburgare. Underbart! Dock betyder det att jag inte har så mycket kul att dela med mig utav, så därför tänkte jag istället skicka med er 5 tips från den här veckan.

Dom HÄR byxorna från NA-KD. Utan tvekan mina absoluta favoriter just nu, vilket andra också verkar tycka för antalet komplimanger jag fått för dom kan jag nog inte ens räkna. Älskar!

Bisse's instagram. Jag har inte haft någon superkoll på henne innan, utan enbart hört Michaela Delér nämna henne i deras podd. Men så råkade jag snubbla in på hennes insta och föll direkt. Typ den perfekta blandningen av mode, karriär, inredning och livet däremellan.

Och när vi nu är inne på insta - ni har väl inte missat Hemnetknarkarna?? Alltså jag döööör! Det är ett konto som publicerar bilder från Hemnet. Men nej, inte bilder på de snyggaste bostäderna som är till salu, utan de sjukaste, märkligaste, fulaste bilderna. Jag kan på riktigt skratta så att jag håller på att dö när jag ser vad folk seriöst lägger upp för att sälja sina lägenheter och villor. Ni måste bara kika in det!

Friterad Halloumitacos med mangosalsa och chilimajo <-- ett recept från @foodforfools. Jag har faktiskt inte testat det än, men ska utan tvekan. För snälla, hur gott ser det inte ut??

Min absoluta favoritprodukt när det kommer till hudvård - Origins Drink Up Intensive Overnight Mask! Den gör verkligen underverk för vintertrötta och torra ansikten, believe you me. Det är alltså en mask man smörjer in ansiktet med på kvällen (likt en nattkräm), sover med och sen tvättar bort på morgonen innan man sen går över till sina normala hudvårdsrutiner. Så BRA!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Måste kolla in hemnetknarkarna! Tycker sånt är så jäkla kul haha! 😂 Puss
nouw.com/linndossing
bolmgren
bolmgren,
Friterad halloumitacos lät gott 😊
nouw.com/bolmgren
beattriicee
beattriicee,
Jag förstår verkligen att du inte vill lämna ön!! 😭 Hoppas du kommer hem snart igen 🧡
nouw.com/beattriicee
Wifeey,
Färstår dig att du inte vill lämna 😊
Följde med bisse innan men slutade då jag måste göra plats då jag följer max haha

Kram
wifeey.se
carolinalarsson
carolinalarsson,
Måste se till att besöka Gotland. Ser så fint och mysigt ut. Var skulle du rekommendera att man bor?
nouw.com/carolinalarsson
Hannas krypin,
Jag har inte kollat in hemnetknarkarna förut men nu gjorde jag det. Shit alltså, jag har det rätt fint hemma ändå.....
hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin