Älskade Stockholm

God morgon! Älskar att det börjar bli lite varmare ute nu, underbart. Det är ju sjukt att det inte redan är varmare, jag menar det är ju snart juni. Hur sjukt förresten? Men den som väntar på något gott, hehe.

Jag tänker verkligen varje dag när jag går längs med Östermalms gator på väg till jobbet, att jag är så otroligt kär i den här staden. Det liksom pirrar i hela kroppen bara av att hänga här. Är inte det sjukt? Det hade jag verkligen aldrig trott när jag flyttade hit. Älskar.

Nu ska jag kicka igång den här dagen med ett göttigt gympass. För att se det positiva i att det är dåligt väder idag så är det att det "tvingar" mig till att ta tag i min styrketräning som jag så lätt skippar annars. När solen skiner går jag hellre ut och springer alla dagar i veckan. Men vi vet alla att det inte är hållbart. Så vi får som sagt helt enkelt se det positiva med det tråkiga vädret

Ha en underbar dag! PUSS <3

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,

Går inte gilla? Klickar på hjärtat ♡ men det blir inte ♥︎

nouw.com/marit1998
Hilma
Hilma,

Längtar tills man kan börja ha kjol och klänning och gå utan jacka 🥰💛

nouw.com/hilma
Hannas krypin,

Längtar också efter riktig värme. Det är dags för det nu tycker jag. 😊 Stockholm är en fantastiskt vacker stad. Hoppas det gick bra med styrketräningen.

hannafialotta.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin