Älskade sommarnätter

Har du få nära vänner eller många ytliga?

Jag har alltid varit en sån person som har få men väldigt nära. Tidigare har det handlat mycket om att jag inte prioriterat tillräckligt med tid i mitt liv för att ha plats för fler. Numera handlar det mer om att jag har svårt att låta folk komma nära. Dom som lyckas dock, dom är mig otroligt nära. Även om vi kanske inte hörs 24/7 eller ens ses på ett halvår är allt som vanligt så fort vi ses. Förstår ni vad jag menar?

Min bästa vän är just en sådan person. Agnes bor i Göteborg och jag i Stockholm, så vi träffas alldeles för sällan. Dessutom är vi sämst på att prata i telefon då våra livsscheman är helt annorlunda och vi båda vet att våra samtal alltid är minst 1 timme långa. Så även om vi försöker ringa den andra är det aldirg någon som svarar haha. Men trots det är allt alltid precis som vanligt när vi ses.

Vi insåg igår att vi har varit vänner i 10 år. TIO ÅR! Hör ni?? Det skulle ju såklart firas. Det tillsammans med hennes födelsedag och mitt lägenhetsköp. Så i lördags mötte jag uppe henne vid busstationen från vilken vi sen gick ned till Strandpromenaden där vi satte oss på varsin papperspåse och delade en flaska bubbel.

Efter det gick vi upp till Underbar (gamla Beyrouth) där vi hade bokat bord. Jag har snöat in lite på Libanesiskt på senaste tiden och Agge hade aldrig testat innan, och tro mig när jag säger att ingen av oss blev besvikna. Maten var verkligen helt otroligt god!

Vi tog in 5 smårätter att dela på:

- Motabel Mix ett fat med fyra libanesiska röror
-
Fatoush libanesisk blandsallad toppas med rostat bröd och granatäpplen
-
Falafel kikärtskroketter severas med rödbetsröra
-
Sambousek minipiroger fyllda med kryddad nötfärs
-
Ardechoke hel kronärtskocka i citron och vitlök

Kan utan tvekan rekommendera dom alla!

Efter det vandrade vi in till Stora Torget för att fortsätta kvällen med än mer bubbel, ett par drinkar och till och med en shot. När vi såg kön till Munken (som var brutal) satte vi fokus på Rosengården istället. Bortsett från att musiken var värdelös kändes det nästan som att vara ute "på riktigt" igen. En sån otrolig känsla!
När det sen började talas om efterfest tackade jag för mig och gick hemåt över innerstans kullerstenar. Älskade sommarnätter i Visby <3

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin