Allt löser sig - världens märkligaste år

Good morning guys!

Och godmorgon till årets sista dag. Hur sjukt är det ändå inte? Var det här året har tagit vägen är verkligen oklart. Så mycket har hänt samtidigt som så lite skett. Jag såg förresten ett quote på insta som var så himla bra:

” I thought 2020 would be the year where I got everything I wanted. Now I know that 2020 is the year I appreciate everything I have.”

Hur bra??

Anyways. Årets sista dag kickas (såklart) igång med ett riktigt svettigt träningspass. Okej, ge mig en liten stund att vakna till först. Sen så! Efter det kommer det att vara full fart. Jag och min syster bestämde ju oss för att hosta kvällens firande. Har vi städat? Har jag dekorerat? Har jag planerat min look? Svar: nej.
Jag bara vet att jag kommer stressa sönder och antagligen vara osminkad när gästerna kommer. Men helt ärligt, vem bryr sig? Under det här året har jag lärt mig att allt löser sig. Så varför skulle det inte göra det ikväll?

Fasen vad jag behöver ikväll btw. Mina tankar har snurrat väldigt mycket de senaste dagarna. Rent ut sagt ett totalt hjärn-kaos. Så att få klä upp mig lite, samla lite nära och kära, sätt igång musik, äta gott och helt enkelt ha en fantastisk kväll = sååå behövligt!

Hur ska ni tillbringa den här sista dagen på världens märkligaste år??

Gillar

Kommentarer

ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Herregud vad fin du är ♥️
nouw.com/ellenbjorsson
juliafalten
juliafalten,
Du är bland dom finaste på denna planet
nouw.com/juliafalten

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin